Dakdekker Den Bosch

Bent u op zoek naar een dakdekker in de regio Den Bosch? Eventueel met spoed? Braat Dekbedekking staat u bij met een groot aantal professionals. Onze specialisten verrichten dekbedekking met passie. Wij komen graag op locatie in Den Bosch langs voor al uw dakwerken.

Professionele dakdekkers

Kwaliteit is het visitekaartje van Braat Dekbedekking. Op uw aanvraag zorgen wij ervoor dat er professionele dakdekkers bij u langskomen in Den Bosch. Wij werken met verschillende materialen. U kunt denken aan koper, zink en kunststof. Verder werken wij met de nieuwste apparaten en technieken. Bij Braat Dekbedekking kunt u rekening houden met de juiste oplossing op maat!

Onze dienstverlening is zeer breed. Door de jaren heen hebben wij onze expertise weten uit te bouwen. Wij zijn dé specialist in het herstellen van storm- en waterschade, werkzaamheden aan het dak én gootcoating/gootreiniging. Een kleine opsomming van mogelijke werkzaamheden:

  • Dakonderhoud-, isolatie-, inspectie-, reiniging e.d.;
  • Het plaatsen van een dakraam of luchtkoepel;
  • Gootcoating en gootreiniging.

Dekbedekking Den Bosch

Naast het repareren van eventuele schades aan uw dak leveren wij graag advies op het gebied van dakbedekking. Indien u Braat Dakbedekking inschakelt voor dakbedekking in de regio Den Bosch, kunt u rekenen op:

  • Nieuwste apparatuur;
  • Beste materialen;
  • Gebruik eigen materialen.

Of het nu een plat dak betreft of juist een schuin dak: wij leveren een oplossing op maat, voor iedere situatie.

Contact

Heeft u nog enige vragen over onze dienstverlening? Of bent u wellicht met spoed op zoek naar een dakdekker in de regio Den Bosch? Neem contact op met Braat Dakbedekking via +31 (0)40-2812558 of info@braatbv.nl. Uiteraard kunt u ook onze life-chat raadplegen, zo verkrijgt u een snel antwoord op uw vragen. Onze specialisten zijn 24/7 beschikbaar en verhelpen snel eventuele problemen!

Bel mij terug