Dakdekker Eindhoven

Met een ruime ervaring van veertig jaar zijn wij dé betrouwbare dakdekker in de regio Eindhoven. Wij staan u bij voor diverse werkzaamheden aan uw dak. Braat Dakbedekking verricht de volgende werkzaamheden aan uw dak:

  • Dakbedekking;
  • Dakonderhoud;
  • Dakisolatie;
  • Renovatie en meer.

Maatwerk voor ieder dak

Ieder dak is anders. Wij bieden een passende oplossing voor ieder dak. Van schuine daken tot platte daken en van een bitumen dak tot EPDM dak: Braat Dekbedekking levert een oplossing op maat. Met jarenlange ervaring leveren wij vakkundig werk. Tevens kunt u rekening houden met het feit dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken én werken met de nieuwste apparaten. Uw dak krijgt altijd de beste oplossing!

Gootreiniging/Gootcoating

Naast onze diensten voor uw dak helpen wij u ook bij een lekke dakgoot. Braat Dakbedekking is gespecialiseerd in zowel gootreiniging als gootcoating. Het is van belang om uw goot goed te onderhouden. Zo voorkomt u eventuele waterschades en lekkages. Het gevolg: minder kosten voor onderhoud. Bovendien is het verstandiger om dit over te laten aan een echte specialist, aangezien de werkzaamheden plaatsvinden op aanzienlijke hoogte.

24/7 bereikbaar voor dakrenovatie Eindhoven

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in de regio Eindhoven? Wellicht door een plotselinge daklekkage? Het is noodzakelijk dat dit vakkundig en snel opgelost wordt. Braat Dekbedekking is 24/7 beschikbaar om problemen aan uw dak te verhelpen, zelfs op zondagen en feestdagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via +31 (0)40-2812558 of info@braatbv.nl.

Vele opdrachtgevers hebben wij al kunnen helpen met onze diensten. Zo hebben wij voor onder andere particulieren, de overheid en bedrijven dakbedekking gedaan. Onder werkzaamheden vindt u een totaal aanbod van onze diensten. Wilt u meer informatie over Braat Dakbedekking of heeft u een andere vraag? Via onze life-chat krijgt u direct een antwoord op al uw vragen!

Bel mij terug