Dakraam plaatsen

Braat dakbedekking heeft zich gespecialiseerd in dakramen plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor onze specialisten vakkundig en professioneel uw dakraam plaatsen. Graag komen wij naar u toe om een goed advies te geven, samen met u bespreken wij de mogelijkheden.

Voordelen dakraam plaatsen

Een dakraam plaatsen biedt u vele voordelen:

  • Meer daglicht
  • Meer wooncomfort
  • Minder energieverbruik

Een dakraam of dakvenster levert meer daglicht. De nieuwste modellen zijn tegenwoordig een stuk groter dan de oudere modellen. De glasoppervlakte kan wel tot 18% groter zijn. De buitenmaten van een dakraam zijn niet veranderd waardoor een bestaand dakraam eenvoudig vervangen kan worden.

Dakramen bieden meer wooncomfort omdat u uit veel verschillende modellen kan kiezen van verschillende materialen. Hierdoor past een dakraam in vrijwel ieder interieur.

Tegenwoordig maakt men vaak gebruik van een kunststof dakraam, deze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en blijven jarenlang mooi. De nieuwe generatie dakramen zorgen voor minder energieverbruik. Door de betere warmte-isolatie en goede beglazing zorgt een dakraam voor natuurlijke opwarming en levert voldoende ventilatie zodat er minder energie nodig is om de ruimte aangenaam warm te houden.

Service en garantie

Bij Braat dakbedekking gaan wij voor kwaliteit. Uw dakraam plaatsen wij zeer vakkundig. Bij ons bent u garandeert dat uw dakraam probleemloos geïnstalleerd is.

Het is mogelijk om bij ons een schriftelijk garantiecertificaat op te vragen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Mocht het toch nodig zijn dat uw dakraam gerepareerd moet worden dan hebben wij een 24-uurs service voor calamiteiten.

Bel mij terug