Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content
dakdekker aan het werk.

Dakdekker Weert

Voor een ervaren dakdekker in regio Weert schakelt u Braat Dakbedekking in. Heeft u te maken met een daklekkage? Wilt u uw dak voorzien van een nieuwe dakbedekking? Met onze 40 jaar ervaring kunnen wij de meest complexe daken voor u bedekken. Of u nu een plat, een schuin of een rond dak heeft, Braat Dakbedekking zorgt met ervaren dakdekkers altijd voor een passende oplossing in Weert en omgeving. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Hét complete dakdekkersbedrijf voor Weert

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakbedekking. Heeft u bijvoorbeeld plannen voor een nieuwbouwwoning? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Braat Dakbedekking gebruikt verschillende materialen voor dakbedekking. U kunt denken aan:

  • Singels;
  • Koper;
  • Zink;
  • Bitum.

Ook indien uw dak met mos bedekt is en reiniging behoeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Na verschillende arbeidsgangen is uw dak weer als nieuw. Tevens kunnen wij dan eventuele reparaties doorvoeren. Blader gerust door onze website heen voor meer informatie omtrent onze werkwijze.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Waarom Weert kiest voor Braat dakbedekking

Braat Dakbedekking is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking in de regio Weert! Ons dakdekkersbedrijf is zeer breed gespecialiseerd. Voor al uw problemen of vragen kunt u contact met ons opnemen. Als extra dienst hebben wij ook een 24-uurs spoedservice indien er sprake is van lekkage. U kunt bij ons terecht voor:

  • Advies
  • Hulp bij calamiteiten zoals storm- of waterschade
  • Dakrenovatie, -reparatie en -vernieuwing
  • Onderhoud
  • Extra isolatie
  • etc.

Kijk voor een compleet overzicht van al onze diensten in het menu hierboven. Van plat dak tot pannendak: wij zorgen ervoor dat uw dakproblemen snel verleden tijd zijn!

Uw dakdekker in Weert voor grote en kleine problemen

Soms kan het gaan om een kleinigheidje: een dakpan die tijdens de storm is verschoven bijvoorbeeld, en zo een lekkage veroorzaakt. Met een inspectie hebben we dat euvel zo opgespoord en verholpen. Ga in elk geval niet zelf op een ladder staan met alle mogelijke gevolgen van dien, maar laat dit over aan onze experts.

Soms wordt een lekkage pas zichtbaar als een buitenmuur nat blijft en gaat verkleuren. Het water heeft dan inmiddels al een weg gevonden en zal binnen afzienbare tijd de binnenruimtes vinden. Voorkom dat meubels of persoonlijke dierbare items door waterschade worden aangetast en laat uw dak tijdig inspecteren op lekkages. In deze huidige tijd worden hagel- en regenbuien steeds intensiever en daartegen zijn veel (verouderde) daken niet bestand.

24-uurs service bij storm- en waterschade in Weert

Niets is zo vervelend als een lekkend dak als gevolg van een storm. Soms gutst het water dan zo naar binnen. Braat Dakbedekking staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om de gevolgschade binnen de perken te houden. Verder bieden wij diverse soorten onderhoudscontracten aan. Uw dak wordt ieder jaar gecontroleerd en eventuele reparaties worden uitgevoerd. Zo voorkomt u schade aan uw dak.

Wilt u graag dat Braat het dak van uw woning inspecteert?

Neem vandaag nog contact op met Braat Dakbedekking. U wilt vast niet afwachten en pas in actie komen als uw dak een lekkage vertoont. Door af en toe een inspectie te laten uitvoeren, al dan niet met onderhoud, ziet u elke heftige regen- of hagelbui met een gerust hart tegemoet.

Dakdekker in Weert: voorkom vervelende gevolgen van slecht onderhoud

Lekkages kunnen uiteindelijk ook schimmels in huis veroorzaken. Die schimmelvorming kan ook de gezondheid van uw familieleden of werknemers aantasten. Infecties aan de luchtwegen is er één van. Waterschade aan de woning is altijd vervelend en de gevolgen zijn vaak dat het stuc- of schilderwerk vernieuwd moet worden. Een domino-effect aan herstelwerkzaamheden is het gevolg, waar geen enkele huiseigenaar aan moet denken. Daarom kunt u altijd rekenen op de service van onze dakdekkers in de omgeving van Weert.

Úw dakdekker in de regio Weert

In de regio Weert helpen onze ervaren dakdekkers u met maatwerk voor uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons een belletje. Ook staat onze live-chat ter beschikking voor een snel antwoord op uw vragen. Wilt u alvast een impressie van de mogelijkheden van Braat Dakbedekking? Bezoek dan onze Facebookpagina. Hier vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden.

Bel mij terug