Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Weert

Voor een ervaren dakdekker in regio Weert schakelt u Braat Dakbedekking in. Heeft u te maken met een daklekkage? Wilt u uw dak voorzien van een nieuwe dakbedekking? Met onze 40 jaar ervaring kunnen wij de meest complexe daken voor u bedekken. Of u nu een plat, een schuin of een rond dak heeft, Braat Dakbedekking zorgt met ervaren dakdekkers altijd voor een passende oplossing in Weert en omgeving. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Hét complete dakdekkersbedrijf in Weert

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakbedekking. Heeft u bijvoorbeeld plannen voor een nieuwbouwwoning? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Braat Dakbedekking gebruikt verschillende materialen voor dakbedekking. U kunt denken aan:

 • Singels;
 • Koper;
 • Zink;
 • Bitum.

Ook indien uw dak met mos bedekt is en reiniging behoeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Na verschillende arbeidsgangen is uw dak weer als nieuw. Tevens kunnen wij dan eventuele reparaties doorvoeren. Blader gerust door onze website heen voor meer informatie omtrent onze werkwijze.

Waarom u kiest voor Braat dakbedekking

Braatdakbedekking is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking in Weert! Ons dakdekkersbedrijf is zeer breed gespecialiseerd. Voor al uw problemen of vragen kunt u contact met ons opnemen. Als extra dienst hebben wij ook een 24-uurs spoedservice indien er sprake is van lekkage. We zetten onze werkzaamheden even voor u op een rijtje:

 • Waterschade herstellen
 • Stormschade herstellen
 • Dakbedekking
 • Dakonderhoud
 • Dakraam / lichtkoepel plaatsen
 • Dakisolatie
 • Daklekkage
 • Dakcoating
 • Dakrenovatie
 • Nieuwbouw
 • Gootreiniging
 • Gootcoating

U ziet wel dat wij een totaalconcept aanbieden met betrekking tot al uw problemen met het dak. Of het nu een platdak is of een rond dak, wij verhelpen uw dakproblemen! Soms kan een kleinigheidje zoals een dakpan die tijdens de storm is verplaatst een lekkage veroorzaken. Dat euvel is tijdens een inspectie snel verholpen. Ga niet zelf op een ladder staan met alle mogelijke gevolgen van dien. Laat dit over aan onze experts. Soms wordt een lekkage pas zichtbaar als een buitenmuur nat blijft en gaat verkleuren. Het water heeft een weg gevonden en zal in korte tijd de binnenruimtes vinden. Voorkom dat meubels of persoonlijke dierbare items door waterschade worden aangetast. Laat daarom uw dak tijdig inspecteren op lekkages. In deze huidige tijd worden hagel- en regenbuien steeds intensiever en daartegen zijn oudere woningen niet bestand.

24-uurs service bij storm- en waterschade in Weert

Niets is zo vervelend als een lekkend dak als gevolg van een storm. Braat Dakbedekking staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om de gevolgschade binnen de perken te houden. Verder bieden wij diverse soorten onderhoudscontracten aan. Uw dak wordt ieder jaar gecontroleerd en eventuele reparaties worden doorgevoerd. Zo blijft u schade aan uw dak voor.

Wilt u graag dat Braat, de dakspecialist, het dak van uw woning inspecteert?

Neem dan contact op met Braat. U wilt niet afwachten en pas in actie komen als uw dak een lekkage vertoont? Met een gerust hart een heftige regen- of hagelbui tegemoet zien zonder uzelf ongerust te maken? Dit gevoel van zekerheid is geruststellend. Schimmelvorming kan ook de gezondheid van uw familieleden of werknemers aantasten. Infecties aan de luchtwegen is er een van. Waterschade aan de woning is altijd vervelend en de gevolgen zijn vaak dat het stuc- of schilderwerk vernieuwd moet worden. Een domino-effect aan herstelwerkzaamheden is het gevolg, waar geen enkele huiseigenaar aan moet denken. Daarom kunt u altijd rekenen op de service van de dakdekker in de omgeving van Weert.

Úw dakdekker in regio Weert

In de omgeving van Weert helpen onze ervaren dakdekkers u met maatwerk voor uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons een belletje. Ook staat onze live-chat ter beschikking voor een snel antwoord op uw vragen. Wilt u alvast een impressie van de mogelijkheden van Braat Dakbedekking? Bezoek dan onze Facebookpagina, hier vindt u voorbeelden van door ons uitgevoerd werk.

Dakbedekking Eindhoven - Braat Dakbedekking

Bel mij terug