Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Daklekkage Geldrop

Heeft u te maken met een daklekkage bij u thuis in Geldrop? Neem dan contact met ons op. In de omgeving van Geldrop biedt Braat Dakbedekking deskundige oplossingen met betrekking tot dakwerken. Met een ruime ervaring van veertig jaar op het gebied van dakbedekking en -lekkages zorgen wij ervoor dat eventuele vervolgschade tot het minimum wordt gereduceerd. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van storm– en waterschade. Ons familiebedrijf is gevestigd in Waalre, op korte rijafstand van Geldrop.

Dé specialist voor uw dak

Een daklekkage is erg vervelend. Bij de constatering van een lekkage is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is. Als vakspecialist zoeken wij naar de oorzaak, vervolgens verhelpen wij de lekkage op een vakkundige wijze. Bij uitvoering van de gevraagde dakwerkzaamheden maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit maakt Braat Dakbedekking dé specialist voor totale dakzorg op maat.

Schadebeperking bij calamiteiten

Een daklekkage kan voor veel schade zorgen. Het is daarom noodzakelijk dat de lekkage zo snel mogelijk opgelost wordt. Wij kunnen u direct helpen met onze uitstekende service om ergere schade te voorkomen. In de buurt van Geldrop kunt u bij het vaststellen van een daklekkage 24/7 bij Braat Dakbedekking terecht. Daarnaast staan wij voor het onderhouden van het contact met uw verzekeraar. Zo kunnen wij waarmaken dat wij staan voor totale dakzorg.

Aanvraag van een offerte

Heeft u vragen of wilt u snel uw daklekkage in de omgeving van Geldrop laten verhelpen? Neem contact met ons op via 040-2812558. U kunt ons ook vinden op Facebook. Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Geldrop en omgeving.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug