Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Helmond

Zoekt u een vakkundige dakdekker in de omgeving van Helmond? Braat Dakbedekking verzorgt totaaloplossingen op het gebied van dakbedekking. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Wij staan voor het leveren van alles onder één dak. Dit omslaat advies, planning, uitvoering én nazorg. Zodoende is Braat Dakbedekking met ervaren dakdekkers dé totaalspecialist voor uw dak in Helmond en omgeving.

Professioneel advies door Braat dakbedekking in Helmond

Wanneer u uw huidige dakbedekking wilt laten vervangen of benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw dak beter te isoleren, adviseren onze ervaren dakdekkers u graag. Wij kennen het aanbod van de hedendaagse markt en kunnen u daarnaast tevens direct helpen bij de verwezenlijking van ons advies. Zo heeft u bij de dakdekker in Helmond een totaaloplossing voor alles omtrent de dakbedekking op uw daken.

Na een hevige storm kan er schade aan uw dakbedekking zijn ontstaan, wat lekkage tot gevolg kan hebben. Het onderhouden van uw dak is om deze reden essentieel, zodat beginnende schade direct voor u verholpen kan worden. Dit onderhoud voeren wij graag voor u uit! Eventuele schade aan uw dakbedekking kan direct voor u gerepareerd worden door onze dakdekkers.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Van EPDM tot bitumen dakbedekking

Met een ruime ervaring van meer dan veertig jaar bieden wij maatwerk voor elk dak. Schuine of platte daken, met geavanceerde apparaten en nieuwe technieken leveren wij oplossingen op maat. Bovendien voeren onze professionele dakdekkers de werkzaamheden met passie uit. U kunt kiezen voor de volgende materialen met betrekking tot uw dakbedekking:

  • Koper;
  • Kunststof;
  • Bitumen;
  • EPDM.

Als dakdekkersbedrijf in Helmond leveren wij altijd kwaliteit

Als familiebedrijf hebben wij onze werkzaamheden uitgevoerd voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Particulieren, aannemers of gemeentelijke bedrijven: bij uitvoering van de werkzaamheden is de kwaliteit leidend. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit dakzorg. Dát is het visitekaartje dat we graag meegeven aan onze klanten.

Onze klanten geven dit graag door aan hun contacten. Deze mond tot mond reclame werkt natuurlijk in ons voordeel. Tevreden klanten zijn onze hoogste prioriteit. Elke huisbezitter wil natuurlijk dat de woning goed wordt onderhouden en er geen vervelende schades zich voordoen als gevolg van bijvoorbeeld lekkages. Soms zijn lekkages met het blote oog niet te zien, maar kan een bepaalde geur indiceren dat er toch sprake is van een lekkage. Een bepaalde ruimte begint muf te ruiken maar u kunt de oorsprong niet goed vinden. Dat is een indicatie dat de ruimte niet goed wordt geventileerd of dat er sprake is van een lekkage! Wacht dan niet langer maar schakel snel Braat in voor een inspectie. U wilt natuurlijk niet dat uw meubels en persoonlijke bezittingen eronder lijden en gaan schimmelen. Om maar niet te spreken over de lichamelijke schade die dit kan veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen!

Dakdekker Helmond ook voor gootreiniging of gootcoating

Ziet u plotseling een muur die nat blijft en gaat verkleuren? De oorzaak kan achterstallig onderhoud aan uw dakgoten zijn.  De storm- en regenbuien worden ernstiger en soms kan de dakgoot de regen niet meer goed verwerken. Door uw dakgoot goed schoon te houden kunt u veel problemen voorkomen. Voor dit soort onderhoud van uw dakgoten kunt u bij Braat terecht. Zo voorkomt u dat de dakgoot zich vult met bladeren die zich uiteindelijk in de afvoerpijp ophopen. Door die ophoping loopt het water niet meer via de juiste manier weg en gaat het een eigen weg zoeken. Dat gaat altijd ten koste van uw muren.

Daarnaast kunnen we u ook helpen met een gootcoating om lekkages te repareren én te voorkomen.

Braat Dakbedekking: 24/7 dak-reparatie in Helmond

Heeft u water- of stormschade opgelopen en direct een dakdekker nodig in regio Helmond? Of wilt u uw dak voorzien van kwaliteit dakbedekking? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren. Door goed naar u te luisteren, presenteren wij het beste aanbod voor uw dak. Braat Dakbedekking: maatwerk voor uw dak in regio Helmond.

Onze dakdekkers staan 24/7 voor u paraat bij calamiteiten, ook in weekenden en op feestdagen. Bij het optreden van een calamiteit kunt u ons direct bereiken via +31(0)40-2812558.

Bel mij terug