Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content
dakdekker aan het werk.

Uw vakkundige dakdekker in Helmond – Braat Dakbedekking

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Helmond? Braat Dakbedekking Dakbedekking biedt totaaloplossingen voor al uw dakbehoeften. Of het nu gaat om dakbedekking, onderhoud, isolatie, reparatie of reiniging, wij staan voor u klaar.

Onze dakdekkersdiensten in Helmond

Bij Braat Dakbedekking kunt u terecht voor een breed scala aan diensten:

Wij bieden een totaalpakket aan: van advies en planning tot uitvoering en nazorg. Heeft u verzekeringswerk, bijvoorbeeld na storm- of waterschade? Ook daarbij kunnen wij u adviseren. Onze ervaren en enthousiaste dakdekkers zijn dé totaalspecialisten voor daken in Helmond en omgeving.

Professioneel advies van onze dakdekkers  in Helmond

Wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen of uw dak beter isoleren? Onze ervaren dakdekkers in Helmond adviseren u graag. Wij kennen de nieuwste producten en technieken en bieden scherpe offertes voor al onze dakdekkerswerkzaamheden.

Dakreparatie na stormschade

Na een hevige storm kan uw dakbedekking beschadigd raken, wat tot lekkages kan leiden. Regelmatig onderhoud kan veel van deze schade voorkomen door de kwaliteit van het dakmateriaal op peil te houden. Onze dakdekkers voeren dit onderhoud graag voor u uit en repareren eventuele schade direct. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Van EPDM tot bitumen dakbedekking

Met meer dan veertig jaar ervaring bieden wij maatwerk voor elk type dak. Of het nu gaat om schuine of platte daken, wij leveren oplossingen op maat met geavanceerde technieken en materialen zoals:

  • Koper;
  • Kunststof;
  • Bitumen;
  • EPDM.

Onze professionele dakdekkers voeren elke klus met passie en zorg uit, voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit is ons visitekaartje en tevreden klanten zijn onze hoogste prioriteit.

Dakinspectie door uw dakdekker in Helmond

Lekkages zijn soms moeilijk met het blote oog te zien, maar een muffe geur kan een indicatie zijn. Wacht niet te lang en laat Braat Dakbedekking een inspectie uitvoeren om grotere schade te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft, zodat u geen last krijgt van schimmel of andere problemen.

Dakgootreiniging en gootcoating in Helmond

Een natte en verkleurde muur kan het gevolg zijn van een verstopte dakgoot. Door regelmatig onderhoud aan uw dakgoten voorkomt u dat bladeren en vuil zich ophopen en waterschade veroorzaken. Wij helpen u graag met het reinigen en coaten van uw dakgoten om lekkages te repareren én te voorkomen.

Braat Dakbedekking: 24/7 dakreparatie in Helmond

Heeft u direct een dakdekker nodig na water- of stormschade? Of wilt u uw dak voorzien van kwalitatieve dakbedekking? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Onze dakdekkers staan 24/7 voor u paraat bij calamiteiten, ook in weekenden en op feestdagen. Bel ons direct op +31(0)40-2812558.

Braat Dakbedekking – Maatwerk voor uw dak in Helmond en omgeving.

Bel mij terug