Daklekkage

Een dak hoort u en uw woning te beschermen tegen weersinvloeden. Wanneer een dak lekkage vertoont is dat dan ook uiterst vervelend. In dit geval is het belangrijk om dit direct te repareren.

De gevolgen van een daklekkage

Een daklekkage die u pas na enige tijd ontdekt, kan een hoop schade met zich mee geven. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van vochtplekken in het dak, de muur of misschien wel in uw inboedel. Het is van belang dat een daklekkage direct wordt verholpen om de schade te beperken. Er kunnen vele oorzaken zijn van het ontstaan van een daklekkage. Zo kan het zijn dat er dakpannen los liggen, een kapotte dakgoot of een klein scheurtje in uw dak. Wij zoeken direct naar de oorzaak en verhelpen elke oorzaak die voor daklekkage zorgt.

Vakkundige aanpak

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van daken, zijn wij altijd in staat direct een totaal oplossing te bieden voor uw daklekkage. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Daarnaast beschikken wij over de beste materialen en eigen gereedschappen. Wij gaan altijd vakkundig te werk en zoeken direct de oorzaak van uw daklekkage op.

Snel ter plaatse, direct een oplossing

Een daklekkage kan voor veel schade zorgen, of het nu gaat om een kleine lekkage of een grote. Om de schade te beperken moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Wij van Braat Dakbekking begrijpen dit en schieten u dan ook direct te hulp. Door middel van onze 24-uurs service zijn wij altijd bereikbaar om uw daklekkage op te lossen. Ook op feestdagen en in de weekenden kunt u ons altijd bereiken en helpen wij u graag verder.

Wij zijn uw partner op het gebied van daklekkage. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak. Wij komen direct bij u langs om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Bel mij terug