Dakraam plaatsen

Braat Dakbedekking is gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen. Wilt u een dakraam plaatsen? Wij hebben jarenlange ervaring en hebben diverse vakspecialisten in dienst.  Graag komen wij naar u toe om een goed advies te geven, samen met u bespreken wij de vele mogelijkheden.

Voordelen dakraam laten plaatsen

Een dakraam plaatsen biedt u vele voordelen:

  • Meer daglicht;
  • Meer wooncomfort;
  • Minder energieverbruik.

Een dakraam of dakvenster levert meer daglicht. De nieuwste modellen zijn tegenwoordig een stuk groter dan de oudere modellen. De glasoppervlakte kan wel tot 18% groter zijn. De buitenmaten van een dakraam zijn niet veranderd, waardoor een bestaand dakraam eenvoudig vervangen kan worden. Dakramen bieden verder meer wooncomfort, omdat u uit diverse modellen kan kiezen van verschillende materialen. Hierdoor past een dakraam in vrijwel ieder interieur.

Tot slot maakt men tegenwoordig vaak gebruik van een kunststof dakraam, deze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en blijven jarenlang mooi. De nieuwe generatie dakramen zorgen voor minder energieverbruik. Door de betere warmte-isolatie en goede beglazing zorgt een dakraam voor natuurlijke opwarming en levert het voldoende ventilatie zodat er minder energie nodig is om de ruimte aangenaam warm te houden.

Service en garantie

Bij Braat Dakbedekking gaan wij voor kwaliteit. Uw dakraam plaatsen wij zeer vakkundig. Gegarandeerd installeren wij uw dakraam probleemloos. Het is mogelijk om bij ons een schriftelijk garantiecertificaat op te vragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mocht het toch nodig zijn dat uw dakraam snel gerepareerd moet worden, dan hebben wij een 24-uurs service voor calamiteiten.

Bel mij terug