Dakraam plaatsen

Wilt u de lichtinval van uw verdieping of zolder verbeteren door het plaatsen van een dakraam of een lichtkoepel? Uw wilt graag de lichtinval in uw woning vergroten? Dan kunt u bij Braat Dakbedekking terecht voor deze klus. Braat Dakbedekking plaatst al jarenlang voor haar klanten dakramen en lichtkoepels op een veilige en deskundige manier. Het plaatsen van een dakraam zorgt ervoor dat uw woning meerwaarde krijgt en het leefgenot wordt vergroot. Braat Dakbedekking is een specialist in alles wat met daken en het onderhoud hiervan te maken heeft. Van het detecteren van lekkages tot het herstellen van waterschades door storm.

Daarom alleen al kiest u ervoor om deze experts uw dakraam te laten plaatsen. U bent verzekerd van specialisten die niet alleen het dakraam plaatsen, maar ook voorkomen dat er lekkages ontstaan. Voor bedrijven en particulieren voorkomen zij al jarenlang allerlei problemen die kunnen ontstaan aan uw dak en lossen elke lekkage grondig op. Of u nu een woning heeft met een plat dak of juist een licht hellend dak, elk dakraam kan geplaatst worden. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden. De nieuwste ontwikkeling is het plaatsen van een Solatube. Niet alleen geeft het prachtig licht maar deze uitvoering heeft ook een hoge isolatiewaarde. De Solatube neemt niet veel plaats in beslag en u kunt tevens kiezen voor een ventilatie lichtkoepel. Dit is prettig wanneer uw ruimte geen ramen heeft om te ventileren. Er zijn verschillende Solatubes die elk hun eigen voordelen hebben. Onze experts kunnen u hierbij adviseren.

Voordelen dakraam laten plaatsen

Een dakraam plaatsen biedt u vele voordelen:

  • Meer daglicht;
  • Meer wooncomfort;
  • Minder energieverbruik.

Een dakraam of dakvenster levert meer daglicht. De nieuwste modellen zijn tegenwoordig een stuk groter dan de oudere modellen. De glasoppervlakte kan wel tot 18% groter zijn. De buitenmaten van een dakraam zijn niet veranderd, waardoor een bestaand dakraam eenvoudig vervangen kan worden. Dakramen bieden verder meer wooncomfort, omdat u uit diverse modellen kan kiezen van verschillende materialen. Hierdoor past een dakraam in vrijwel ieder interieur.

Tot slot maakt men tegenwoordig vaak gebruik van een kunststof dakraam, deze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en blijven jarenlang mooi. De nieuwe generatie dakramen zorgen voor minder energieverbruik. Door de betere warmte-isolatie en goede beglazing zorgt een dakraam voor natuurlijke opwarming en levert het voldoende ventilatie zodat er minder energie nodig is om de ruimte aangenaam warm te houden.

Service en garantie

Bij Braat Dakbedekking gaan wij voor kwaliteit. Uw dakraam plaatsen wij zeer vakkundig. Gegarandeerd installeren wij uw dakraam probleemloos. Het is mogelijk om bij ons een schriftelijk garantiecertificaat op te vragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mocht het toch nodig zijn dat uw dakraam snel gerepareerd moet worden, dan hebben wij een 24-uurs service voor calamiteiten.

Bel mij terug