Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakraam plaatsen

Wilt u graag extra lichtinval in uw woning? Mist u binnen het nodige daglicht? Wilt u daarom graag een dakraam plaatsen voor meer natuurlijke lichtinval? Het plaatsen van dakramen is een ideale oplossing wanneer er niet voldoende daglicht in uw woning kan binnenvallen. Daglicht bevordert uw gezondheid en geeft uw woning extra veiligheid. Een dakraam plaatsen is een perfecte oplossing wanneer uw woning te donker is overdag. Braat Dakbedekking is de aangewezen partner voor het plaatsen van een dakraam of een lichtkoepel. Onze experts hebben al veel huiseigenaren begeleid en voorzien van extra daglicht in de woning. Vaak worden dakramen geplaatst op bijvoorbeeld een zolder, maar ook in woningen met een plat/vlak dak.

Welke ruimte van uw woning wilt u graag voorzien van daglicht door het plaatsen van een dakraam?

Heeft uw woning een zolder waar geen daglicht binnenkomt?  Of heeft de woning een extra ruimte waar geen ramen zijn geplaatst? Mist u het daglicht waardoor u objecten in de ruimte niet goed kunt vinden? Door een dakraam te plaatsen verandert u in een handomdraai de gehele ruimte in een zonnige plek om tijd in door te brengen. De sombere ruimte in uw woning verandert in een extra leefruimte die u meer mogelijkheden biedt. Kan er op elk dak een dakraam worden geplaatst? Voor elk dak bestaan er oplossingen!

  • Plat / vlak dak;
  • Schuin / hellend dak.

De experts van Braat Dakbedekking zullen altijd inventariseren en adviseren over de beste keuze voor uw woning en leefgenot. Uw woning transformeert wanneer u met licht speelt. De conditie van uw dak wordt hierin meegenomen. Soms is het noodzakelijk om het dak aan te passen zodat het dakraam veilig kan worden geïnstalleerd. Naast het plaatsen van dakramen is er ook de mogelijkheid om een lichtkoepel te plaatsen. Afhankelijk van de situatie in uw woning kunt u kiezen uit:

  • Dakraam;
  • Lichtkoepel;
  • Lichtstraat.

Braat Dakbedekking uit Eindhoven kan uw woning inspecteren en eventueel herstellen voordat de woning wordt voorzien van een aanpassing. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met zaken zoals bijvoorbeeld ventilatie.

Waarom u kiest voor Braat Dakbedekking te Eindhoven?

Braat Dakbedekking richt zich graag op haar eigen regio Eindhoven. De reistijd is kort en bij noodgevallen zijn we snel ter plaatse. Bekijk welke werkzaamheden Braat dakbedekking te Eindhoven voor uw woning kan uitvoeren. Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u graag advies of meer informatie over de kosten en de tijd die voor deze klus staan? Neem dan contact op via het contactformulier. Of wilt u snel een vraag stellen aan onze medewerker? Stel uw vraag dan via de live chat. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via telefoonnummer: 040-2812558. Wij helpen u graag! Tot dan.

Bel mij terug