Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakrenovatie

Om problemen zoals lekkages te voorkomen is het belangrijk dat uw dak in perfecte staat is. Een klein lek kan grote gevolgen hebben. Het is dan ook raadzaam om uw dak regelmatig te laten onderhouden om zo zeker te zijn dat uw dak waterdicht is. Afhankelijk van de gebruikte materialen, de ligging van het pand en de toegepaste dakbedekking, kan het dak mankementen vertonen of vervuild raken. Dit kan leiden tot erg grote en vervelende problemen.

En zijn twee opties; renoveren of vernieuwen. Bij een renovatie is er sprake van overlagen (een nieuwe laag over de oude laag dakbedekking aanbrengen). Afhankelijk van de toestand van de bestaande laag is dit een goede optie. Ook wordt er een aluminium daktrim aangebracht. Als u uw dakbedekking laat vernieuwen, wordt er nadat de oude dakbedekking is verwijderd, een volledige tweelaags nieuwe dakbedekking aangebracht. Ook dan wordt er een aluminium daktrim geplaatst en wordt het afval afgevoerd.

Bovenstaande geldt voor platte daken. Bij pannendaken geldt in principe een vergelijkbare benadering: U kunt een gedeelte van uw dak laten vernieuwen, maar uiteraard ook uw gehele dak.

Bel mij terug