Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Oirschot

Heeft het dak van uw woning een lekkage? Vermoedt u dat het dak onderhoud nodig heeft? Of wilt u graag het dak vernieuwen? Ook als u in Oirschot of omgeving woont, is Braat Dakbedekking de aangewezen specialist voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf biedt u een totale dakzorg van A tot Z.

Waterschade

Wanneer het dak aan onderhoud toe is zal er vaak al sprake zijn van lekkage. Oorzaken zoals vogels of een zware storm hebben het dak beschadigd. Soms is de schade pas na enige tijd zichtbaar voor het blote oog, maar is het water toch al enige tijd binnengedrongen. Hierdoor wordt de schadepost nog groter. Braat dakbedekking kan snel de schade traceren dankzij geavanceerde apparatuur. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Door de jaren heen hebben wij ook eigen gereedschap ontwikkeld dat we inzetten om schade aan het dak te herstellen.

Snel een dakdekker in Oirschot

Het werken aan daken is een klus waarbij de veiligheid van onze medewerkers voorop staat. Ga nooit zelf het dak op wanneer dit niet geheel veilig is! Onze specialisten kunnen de gevaren inschatten en houden hier rekening mee. Wat zijn de werkzaamheden van onze dakdekker:

Na het inspecteren van de schade gaan onze specialisten snel over tot het herstellen van het dak. Afhankelijk van het type dak zijn de werkzaamheden hierop aangepast. Of het dak nu plat of hellend is, onze dakdekkers kunnen het herstellen. Ook voor het herstellen of bouwen van daken op bijgebouwen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een garage, gastenverblijf of een tuinhuis. Met meer dan veertig jaar ervaring staan wij niet snel meer voor verrassingen. Elk dak heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij herkennen deze!

De dakdekker in de omgeving van Oirschot

Onze dakdekkers komen overal, maar het is wel zo prettig dat we met ons bedrijf niet ver van Oirschot af zitten. Wij kunnen dan ook snel ter plaatse zijn in geval van een calamiteit. Ook om een andere reden is het prettig om een bedrijf in de buurt in te schakelen. Zo voorkomt u onder andere hoge voorrijkosten tijdens de werkzaamheden en de nazorg.

Voorkom grote dakproblemen

Twijfelt u of er een lekkage is in het dak van uw woning? Hoort u het druppelen tijdens een regenbui? Onze dakdekker komt graag naar Oirschot om het dak inspecteren. Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt zeker voor het dak. Het dak beschermt uw woning immers tegen alle elementen van het weer! Wanneer u de inspectie uitstelt kan de lekkage uiteindelijk het stuc- en schilderwerk en uw interieur beschadigen!

Onze dakdekker inschakelen

Bij calamiteiten kunt u snel contact met ons opnemen via telefoonnummer: 040-2812558. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of doe een “bel mij terug” verzoek op de website. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de kosten van de werkzaamheden? Stel uw vraag dan via onze LiveChat. Onze medewerker zit voor u klaar om snel uw vraag te kunnen beantwoorden. Natuurlijk mag u ons ook bellen als dit uw voorkeur heeft. Wij helpen u graag!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug