Dakdekker Eindhoven

Met een ruime ervaring van veertig jaar zijn wij dé betrouwbare dakdekker in de regio Eindhoven. Wij staan u bij voor diverse werkzaamheden aan uw dak. Braat Dakbedekking verricht de volgende werkzaamheden aan uw dak:

Maatwerk voor ieder dak

Ieder dak is anders. Wij bieden een passende oplossing voor ieder dak. Van schuine daken tot platte daken en van een bitumen dak tot EPDM dak: Braat Dekbedekking levert een oplossing op maat. Met jarenlange ervaring leveren wij vakkundig werk. Tevens kunt u rekening houden met het feit dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken én werken met de nieuwste apparaten. Uw dak krijgt altijd de beste oplossing!

Gootreiniging / Gootcoating

Naast onze diensten voor uw dak helpen wij u ook bij een lekke dakgoot. Braat Dakbedekking is gespecialiseerd in zowel gootreiniging als gootcoating. Het is van belang om uw goot goed te onderhouden. Zo voorkomt u eventuele waterschades en lekkages. Het gevolg: minder kosten voor onderhoud. Bovendien is het verstandiger om dit over te laten aan een echte specialist, aangezien de werkzaamheden plaatsvinden op aanzienlijke hoogte.

24/7 bereikbaar voor dakrenovatie Eindhoven

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in de regio Eindhoven? Wellicht door een plotselinge daklekkage? Het is noodzakelijk dat dit vakkundig en snel opgelost wordt. Braat Dekbedekking is 24/7 beschikbaar om problemen aan uw dak te verhelpen, zelfs op zondagen en feestdagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via +31 (0)40-2812558 of info@braatbv.nl.

Vele opdrachtgevers hebben wij al kunnen helpen met onze diensten. Zo hebben wij voor onder andere particulieren, de overheid en bedrijven dakbedekking gedaan. Onder werkzaamheden vindt u een totaal aanbod van onze diensten. Wilt u meer informatie over Braat Dakbedekking of heeft u een andere vraag? Via onze life-chat krijgt u direct een antwoord op al uw vragen!

Bel mij terug