Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Mierlo

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker in de buurt van Mierlo? Vermoedt u een lekkage in het dak van uw woning? Heeft een zware storm uw dak beschadigd? Zijn er vogeltjes die een nestje hebben gemaakt in het dak? Zijn de dakpannen verschoven waardoor er water binnensijpelt? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een inspectie te laten uitvoeren door een ervaren dakdekker. In de omgeving van Mierlo kunt u snel Braat Dakbedekking inschakelen voor deze klus. Met meer dan veertig jaar ervaring is Braat Dakbedekking de aangewezen specialist op het gebied van schade aan daken voor particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden omvatten in het kort:

Techniek en apparatuur

Voor alle daken kunt u onze specialisten inschakelen behalve een rieten kap. Een dak bestaat uit onderdelen die elk hun eigen oplossing en maatwerk vragen. Braat Dakbedekking werkt met de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur. Ook hebben ze eigen gereedschap ontwikkeld in de loop der jaren waardoor er altijd snel een oplossing is voor dakproblemen.

De werkzaamheden van onze dakdekker

Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Naast onderhoud kunt u Braat Dakbedekking ook inschakelen voor nieuwbouwprojecten. Wat zijn onze werkzaamheden?

Onze dakdekker gaat secuur te werk en weet al snel welke methode hij gaat toepassen om bijvoorbeeld een lekkage te traceren. Dankzij de 24/7 service is Braat snel ter plaatse om een lekkage te stoppen. Deze dienst geldt voor alle calamiteiten die niet kunnen wachten en snel verholpen moeten worden. Het telefoonnummer is 040-2812558.

De dakdekker voor Mierlo en omgeving

Twijfelt u over de goede staat van uw dak? Laat het dak dan inspecteren op een lekkage. Nadat het dak is geïnspecteerd weet u snel welke werkzaamheden er nodig zijn om het dak optimaal te houden. Wanneer het dak geen onderhoud nodig heeft is dat natuurlijk een goede zaak. Laat daarom tijdig de dakdekker een inspectie uitvoeren zodat u met een gerust hart uw woning beschermt tegen de elementen. Voorkomen is beter dan genezen! Het dak beschermt immers uw woning. Wacht u te lang, dan kunnen kosten oplopen omdat het stuc- en schilderwerk beschadigd is. Regenwater heeft maar een kleine ingang nodig om schade te veroorzaken.

Wilt u onze dakdekker inschakelen?

Twijfelt u over de conditie van het dak van uw woning? Voor de inwoners van Mierlo en omgeving is Braat Dakbedekking de aangewezen partner in dakproblemen. Wilt u graag eerst even contact? Er zijn verschillende manieren om contact te leggen met onze medewerker. Dit kan via onze LiveChat. Wij kunnen dan snel uw vragen beantwoorden. De LiveChat is te bereiken tijdens kantooruren. Of maak gebruik van het “Bel mij terug” verzoek op de homepagina. Hier kunt u snel een vraag stellen, en dan bellen wij u terug. Op onze contact pagina kunt u gebruikmaken van het formulier. Wij helpen u graag en u kiest op welke manier.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug