Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Leende

Problemen met het dak van uw woning? Vermoedt u dat er lekkage is? Hebben de vogels de dakpannen verschoven? Of heeft een storm uw dak beschadigd? Als u in Leende of omgeving woont, kunt u meteen Braat Dakbedekking bellen om dit probleem op te lossen! Een lekkage moet snel verholpen worden voordat het water direct de woning binnendringt. Voor deze zorgvuldige klussen kunt u snel een dakdekker van Braat Dakbedekking inschakelen. Onze professionele dakdekkers zijn experts in het oplossen en herstellen van elk probleem met het dak van uw woning. U kunt ons inschakelen bij:

Een ervaren dakdekker in Leende nodig?

Er zijn veel verschillende soorten daken en elk probleem kan worden opgelost. Onze werkzaamheden aan daken zijn zeer uiteenlopend, omdat er zoveel verschillende daken zijn. Onze experts staan niet vaak voor verrassingen. We zetten er een paar op een rijtje:

Dit is een klein overzicht van onze werkzaamheden. Op hoogte werken brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarom adviseren wij u om niet zelf het dak op te klimmen, tenzij dit veilig gebeurt. Onze dakdekkers werken altijd onder veilige omstandigheden en voorkomen dat de woning wordt beschadigd. Omdat lekkages zich niet aan de kantoortijden houden heeft Braat Dakbedekking een noodtelefoonnummer, dat u altijdd kunt bellen wanneer u snel een specialist nodig heeft. Dit calamiteitennummer is: 040-2812558.

Een dakdekker in Leende voor particulieren en bedrijven

Dankzij geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken staat Braat Dakbedekking nooit voor een raadsel. Het probleem van het dak wordt snel getraceerd en verholpen. Onze specialisten bieden u totale dakzorg van A tot Z. Wij leveren advies, planning, uitvoering en nazorg voor zowel reparaties als nieuwe projecten. Voor de inwoners van Leende en omstreken is Braat Dakbedekking de specialist in de buurt! Met meer dan veertig jaar ervaring kunt u met een gerust hart onze specialisten inschakelen voor een reparatie of voor nieuwbouw.

Contact met Braat Dakbedekking

Via het contactformulier kunt u een aanvraag doen of informatie inwinnen over onze werkzaamheden. Wij nemen dan snel contact met u op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij spoed kunt u gebruik maken van ons calamiteiten nummer: 040-2812558. Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar om een ernstig probleem aan het dak te verhelpen. Onze dakdekkers komen dan snel naar Leende om het probleem te traceren en te herstellen. In andere gevallen kunt u gebruik maken van de Live Chat voor het stellen van vragen of het inwinnen van informatie. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen via info@braatbv.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak. Voorkomen is beter dan genezen. Wij helpen u graag.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug