Dakraam / lichtkoepel plaatsen

Wilt u een dakraam / lichtkoepel plaatsen? Gefilterd daglicht van een dakraam of lichtkoepel, wat van boven komt, levert het fijnste licht om in te leven. Een lichtkoepel of dakraam wordt sinds jaar en dag gebruikt in paleizen, musea en winkelcentra. Laat in uw bedrijfspand of woning ook gefilterd daglicht van boven naar binnen komen via een dakraam, lichtkoepel (voor vlakke of licht hellende daken) of de SolaTube. De Solatube is de laatste ontwikkeling op het gebied van lichtinval.

Goedkoop licht in uw woning

Heeft u behoefte aan extra licht in uw huis of op uw zolder of in een andere ruimte met een plat dak? Dan is een lichtkoepel\dakraam de ideale oplossing. Deze zorgen voor dat stukje extra goedkoop licht. Het kan ook nog eens prima gebruikt worden als een opening naar een dakterras of als vluchtluik.

Wanneer u behoefte heeft aan extra licht op zolder of een andere donkere ruimte zoals de kelder, dan kunt u hiervoor lichtkoepels laten aanbrengen op uw dak, de ruimtes zullen optisch veel groter lijken doordat er veel meer licht binnen komt. Ronde dak koepels zijn dus eigenlijk ideaal om zo het gevoel van ruimte te creëren, ze zorgen voor een stukje extra daglicht.

Dakraam of lichtkoepel zelf plaatsen?

Wij raden u aan om in verband met de garantie van het dakraam/lichtkoepel en de kans op lekkages, dit door ons te laten plaatsen. Wij geven garantie dat het installeren van een dakraam of lichtkoepel door ons vakkundig en probleemloos geïnstalleerd wordt. Informeer naar de mogelijkheden bij Braat Dakbedekking!

Houtbouw constructie als basis voor de dakkoepel

De koepel geplaatst, hier te zien van binnenuit

De koepel is geplaatst en voorzien van nieuwe isolatie

Nadat alle voorbereidingen gedaan zijn, kunnen de bitumen gelegd worden

De SolarTube gezien vanuit een doorsnede van het dak

Hier is duidelijk de lichtinval van de SolarTube te zien

Bel mij terug