Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content
Dakdekkersbedrijf met dakdekker aan het werk

Reparatie dak Eindhoven en omgeving

Vermoedt u dat het dak van uw woning toe is aan een reparatie? Ziet u natte vlekken op de binnenmuren of buitenmuren? Of wilt u juist voorkomen dat een zware regen- of stortbui het dak verder beschadigt? Een reparatie aan het dak is vaak snel uitgevoerd nadat er een inspectie is geweest. Lekkages maken vaak meer schade waardoor de kosten ook hoger worden. Braat Dakbedekking uit Waalre bij Eindhoven is snel ter plaatse. Dit voorkomt ook hoge voorrijkosten. Het verhelpen van een lekkage is vaak een klus die snel verholpen dient te worden om verdere schade aan de woning te voorkomen.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten alle werkzaamheden aan daken. We zetten er even een paar op een rijtje:

Dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. Wij bieden u een totaalpakket voor werkzaamheden aan het dak van uw woning of pand. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor dakreparatie, onderhoud en nieuwbouw

Soms kunnen ook vogels het dak dusdanig beschadigen waardoor reparatie van het dak nodig is. Na een grondige inspectie weten onze experts al snel waar de lekkage zich bevindt. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur, de nieuwste technieken en eigen gemaakt gereedschap. Ook voor nieuwbouw projecten kunt u Braat Dakbedekking inschakelen. Wanneer wij tijdig worden betrokken in het project kunnen wij de dakbedekking verzorgen.

Dakreparatie bij calamiteiten

Wanneer een zware storm over het land trekt kunnen er ook ernstige problemen ontstaan aan het dak van uw woning. Dan is het natuurlijk van belang dat er zo snel mogelijk wordt ingegrepen. Als het water de woning eenmaal binnendringt, kan er veel schade ontstaan aan de binnenmuren en het interieur. Het dak moet nu snel gerepareerd worden. Woont u in Eindhoven of omgeving? Dan kunt u ons altijd bereiken via ons calamiteitennummer: 040-2812558. Onze vakmannen kunnen snel ter plaatse komen om verdere lekkages te voorkomen. Ook midden in de nacht kunt u ons voor deze spoedklus bellen. Gevestigd in Waalre is Braat de aangewezen partner voor huiseigenaren in Eindhoven.

Wilt u graag een afspraak maken

Wilt u graag een inspectie laten uitvoeren om te bekijken of het dak van de woning nog in goede staat is? Of weet u al waar het dak problemen veroorzaakt? Maak dan een afspraak voor een dakreparatie. U kunt op verschillende manieren contact met ons leggen. Via onze LiveChat kunt u snel een vraag stellen of informatie inwinnen. Of maak gebruik van ons contactformulier. Vul dit in en wij nemen snel contact met u op. Ook kunt u een “bel mij terug” verzoek invullen op onze website. Wij helpen u graag met het optimaliseren van het dak zodat uw woning blijvend is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Voorkom dat het dak van uw woning beschadigt en maak tijdig een afspraak. De zomermaanden zijn natuurlijk uiterst geschikt om deze reparaties te laten uitvoeren!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug