Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakbedekking Heeze

In de omgeving van Heeze heeft Braat Dakbedekking al vele huizen voorzien van kwaliteit dakbedekking. Wilt u uw dak renoveren? Is er onderhoud aan uw dak nodig? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. In regio Heeze is Braat Dakbedekking dé specialist voor uw dak.

Zowel platte als schuine daken

Als specialist in dakwerken bieden wij een totaaloplossing op het gebied van dakbedekking. Wij leveren de gevraagde dakwerkzaamheden op voor alle soorten daken. Gedacht kan worden aan zowel platte als schuine daken. Met betrekking tot dakbedekking werken wij onder andere met de volgende materialen:

  • Bitumen;
  • Koper;
  • Pannen.

Voor al uw dakwerkzaamheden

Wat uw wensen ook zijn, Braat Dakbedekking levert totale dakzorg in de breedste zin van het woord. Dit omslaat zowel advies, planning, uitvoering als nazorg. Bij uitvoering van de gewenste dakwerkzaamheden kunt u rekenen op een professionele werkwijze. Zo maken wij vooraf een duidelijke plan van aanpak. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij veiligheid, vakmanschap én flexibiliteit.

Verder werken wij met dé nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen. Kortom: Braat Dakbedekking is hét dakdekkersbedrijf voor uw dakproject in Heeze en omgeving.

Wij helpen u graag

Geef ons vrijblijvend een belletje op telefoonnummer: 040-2812558 voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat Braat Dakbedekking uw partner in dakwerken is. Heeft u een korte vraag? Maak gebruik van onze live-chat om snel een antwoord op uw vraag te krijgen. Wij denken graag gericht met u mee, zodat uw dak te allen tijde in perfecte staat verkeert.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug