Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakbedekking Helmond

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Voor dakbedekking in Helmond en omgeving komt u naar Braat Dakbedekking. Als hecht familiebedrijf staan wij voor advies, planning, uitvoering én nazorg van dakwerkzaamheden. Naast dakbedekking kunt u daarom bij ons terecht voor:

Het is belangrijk om snel te schakelen bij calamiteiten om de kans op eventuele vervolgschade te verminderen. Heeft u een daklekkage? Of wilt u Braat Dakbedekking inschakelen voor een project met betrekking tot uw dak? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Door gericht naar u te luisteren, weten onze specialisten voor uw situatie een oplossing op maat te presenteren!

Mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking

Bij het verzorgen van onze werkzaamheden werken wij met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. U heeft verder diverse mogelijkheden met uw dakbedekking. Zo kunt u kiezen voor de volgende materialen:

  • Bitumen dakbedekking;
  • Kunststof dakbedekking;
  • Koper dakbedekking.

Braat Dakbedekking is 24/7 operationeel en kan zodoende snel inspelen op problemen aan uw dak. Heeft u een noodgeval? Wij staan in de omgeving van Helmond voor u klaar met betrekking tot dakbedekking. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen particulieren, bedrijven of andere opdrachtgevers!

Meer over Braat Dakbedekking

Wij bieden jarenlange ervaring op het gebied van dakzorg. Platte- of schuine daken: Braat Dakbedekking heeft oplossing gerealiseerd voor elk type dak. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lekdetectie en schoorsteenvegen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt ons bereiken via +31(0)40-2812558 en info@braat.bv. Onze specialisten helpen u graag en geven u direct een passende offerte!

Voor een kleine impressie van uw mogelijkheden kunt u ons alvast volgen op Facebook.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug