Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakbedekking Leende

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Voor het plaatsen, renoveren of repareren van dakbedekking? Nabij Leende is Braat Dakbedekking úw dakdekkersbedrijf. Geef ons gerust vrijblijvend een belletje voor meer informatie. Wij denken graag gericht met u mee, zodat uw dak altijd in perfecte staat verblijft. U contacteert Braat Dakbedekking via het volgende telefoonnummer: 040-2812558.

Maatwerk voor uw dak

Wij realiseren maatwerk voor uw dak. Zo voeren wij de gevraagde werkzaamheden uit voor schuine daken, maar ook voor platte daken. Met betrekking tot dakbedekking werken wij onder andere met de volgende materialen:

  • Bitumen;
  • Koper;
  • Pannen.

Úw dakdekkersbedrijf in regio Leende

Hedendaags is Braat Dakbedekking uitgegroeid tot een compleet dakdekkersbedrijf in de omgeving van Leende. Zo bieden wij advies, planning, uitvoering én nazorg onder één dak. Kiest u voor onze ervaren dakdekkers? Dan kunt u bovendien rekenen op veiligheid, vakmanschap én flexibiliteit. Dit kunnen wij waarborgen door vooraf een plan van een aanpak te maken, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Bij het uitvoeren van dakwerkzaamheden staan wij verder voor gebruik van nieuwe technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen. Van dakrenovatie tot dakcoating en van dakonderhoud tot gootreiniging, voor elk dakproject zijn wij dé aangewezen specialist.

Een offerte aanvragen

U heeft thuis te maken met een daklekkage. Wat nu? Om vervolgschade aan uw dak te voorkomen, adviseren wij om snel een specialist in te schakelen. Als vakkundig dakdekkersbedrijf staat Braat Dakbedekking 24/7 voor u klaar in Leende en omgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Wij helpen u graag bij het plaatsen, renoveren én repareren van dakbedekking.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug