Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakbedekking Mierlo

In de omgeving van Mierlo schakelt u Braat Dakbedekking in voor het repareren, aanleggen én onderhouden van dakbedekking. Het dak is een essentieel onderdeel van uw huis. Om alles uit uw woning te halen, is het van wezenlijk belang om uw dak goed te onderhouden. Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 040-2812558 voor meer informatie. Door onze uitgebreide service zijn wij 24/7 bereikbaar bij problemen aan uw dak. Dit maakt Braat Dakbedekking dé specialist voor uw dak in Mierlo en omgeving.

Dakspecialist van A tot Z

Door de jaren heen hebben wij als dakdekkersbedrijf een diversiteit aan dakwerken mogen uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven in Mierlo en omstreken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van dakbedekking, het uitvoeren van dakinspectie én het plaatsen van lichtkoepels. Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u onder onze werkzaamheden. Met betrekking tot de plaatsing van dakbedekking heeft u onder andere keuze uit:

  • Singels;
  • Koper;
  • Zink;
  • Bitum.

Kies voor Braat Dakbedekking in Mierlo

Een verouderde of verslechterde dakbedekking kan voor diverse ongemakken zorgen. Gedacht kan worden aan een vervelende daklekkage. Ziet u vochtplekken op uw muren verschijnen? Heeft u last van schadelijke schimmels in uw woning? Dan heeft u mogelijk te maken met een kapotte dakbedekking. Dit is vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden om vervolgschade te voorkomen. Schakel daarom snel en geef ons een seintje indien u te maken heeft met een daklekkage in Mierlo. Wij reageren adequaat, zodat dakproblemen tot het verleden behoren. Om er zeker van te zijn tot dakproblemen bij u thuis niet meer voorkomen, kunt u een onderhoudscontact afsluiten met Braat Dakbedekking. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Schakel onze dakdekkers in

Heeft u nog verdere vragen? Zoekt u dé specialist voor het plaatsen van dakbedekking bij u thuis in regio Mierlo? Braat Dakbedekking helpt u graag.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug