Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakbedekking Veldhoven

Als dakdekkersbedrijf in regio Veldhoven zijn wij gespecialiseerd in het leggen, repareren én onderhouden van dakbedekking. Wij kunnen hierbij onze dakwerkzaamheden uitvoeren voor zowel renovatie als nieuwbouw. Neem gerust contact met ons op, zodat wij bij u thuis langs kunnen komen. Zo weet u zeker dat u een passend advies voor uw dak verkrijgt.

Dakdekkers staan 24/7 klaar in Veldhoven

Braat Dakbedekking levert totaaloplossingen voor daken in Veldhoven en omgeving. Door de jaren heen hebben wij onder andere de volgende soorten dakbedekking voor onze klanten mogen plaatsen:

  • Bitumen dakbedekking;
  • Koperen dakbedekking;
  • Zinken dakbedekking;
  • Pannen dakbedekking.

Door gebruik van nieuwe technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen kunnen wij zorg dragen voor een snelle en professionele oplevering. Bij het inschakelen van Braat Dakbedekking kunt u verder rekenen op een persoonlijk contact en een bereikbaarheid van 24/7. Dakproblemen zijn vervelend en moeten snel opgelost worden. Schroom daarom niet om ons ook een belletje te geven in de avonduren of het weekend. Onze dakdekkers staan altijd voor u klaar.

Compleet dakdekkersbedrijf

Door de jaren heen zijn wij gegroeid in onze werkzaamheden en kennis. Naast dakbedekking kunt u daarom hedendaags bij ons terecht voor:

Schakel Braat Dakbedekking in

Wij leveren totale dakzorg. Als partner in dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor advies, planning, uitvoering én nazorg van uw dak. Heeft u vragen wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen bij u thuis in regio Veldhoven? U kunt Braat Dakbedekking bereiken via info@braatbv.nl en 040-2812558. Wij helpen u graag.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug