Dakdekker Eersel

Heeft u behoefte aan een vakkundige dakdekker in regio Eersel? Dan kunt u uitstekend terecht bij Braat Dakbedekking. Als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf helpen wij u graag met dakwerken in de breedste zin van het woord.

Dakonderhoud

Braat Dakbedekking biedt diverse abonnementen ter onderhoud van uw dak. De standaard inspectie- en onderhoudsronde vindt één keer per jaar plaats. De inspectie is bedoeld om uw daken objectief door onze specialisten te laten controleren. Ook de kleinere werkzaamheden vallen onder deze routine. U kunt denken aan:

  • Reinigen van goten;
  • Reinigen van daken;
  • Noodzakelijke reparaties.

Dakbedekking

Wij zijn ervan overtuigd dat Braat Dakbedekking uw partner is op het gebied van dakbedekking. Hierbij maken wij geen onderscheid in het bedekken van platte en schuine daken. U krijgt bij ons de volledige dakzorg die u verdient. De materialen die wij gebruiken voor uw dakbedekking, zijn: koper, zink, singles, leien, pannen, bitum, non-ferro én kunststof.

Ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht

Één van de belangrijkste onderwerpen van nieuwbouw is toch wel het dak. Zodra de fundering af is en de muren goed geïsoleerd zijn, kunnen we beginnen aan de bouw van uw nieuwe dak. Braat Dakbedekking staat klaar om uw ideeën in ontvangst te nemen en samen met u een nieuw dak te realiseren. Voor de bekleding van uw dak zijn de mogelijkheden eindeloos. Tegenwoordig zijn er honderden soorten dakpannen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Wij denken graag met u mee en helpen u van A tot Z. Bij Braat Dakbedekking zijn we van alle dakpannen thuis!

Contact

Schakel Braat Dakbedekking in als dakdekker in regio Eersel. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt direct contact met ons opnemen voor informatie. Wij helpen u graag!

Bel mij terug