Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Gerwen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Gerwen of omgeving? Vermoedt u een lekkage in het dak van uw woning? Heeft een zware storm uw dak beschadigd? Heeft het dak van uw woning onderhoud nodig? Braat Dakbedekking in Waalre is hiervoor de aangewezen specialist in de buurt. De dakdekkers van Braat zijn experts in het bouwen, onderhouden en inspecteren van daken. Alle daktypes zoals een zadeldak, schuin dak, hellend dak zijn in goede handen bij deze vakmannen.

Veiligheid voorop

Het werken op daken brengt de nodige veiligheidseisen met zich mee. Daarom adviseren wij om niet zelf het dak te beklimmen voor werkzaamheden. Wanneer u hierbij letsel oploopt kunnen verzekeringsmaatschappijen dit tegen u gebruiken! Voorkom deze vervelende situatie en wees daarom voorzichtig wanneer u in de hoogte gaat werken. Onze vakmannen houden zich strikt aan alle veiligheidseisen die worden gesteld.

In het kort zijn onze werkzaamheden onder te verdelen in:

Veel bedrijven en particulieren in Gerwen en omgeving maken graag gebruik van de expertise van Braat Dakbedekking.

Welke werkzaamheden voert de dakdekker uit

De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Naast het onderhouden en herstellen van daken kunt u Braat Dakbedekking ook voor nieuwbouwprojecten inschakelen. Onze werkzaamheden zetten we even voor u op een rijtje:

Dit zijn de meestvoorkomende werkzaamheden voor een dakdekker van Braat. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar onze vakmannen staan niet gauw voor een raadsel. Het is voor hen al snel duidelijk met welke problemen het dak te maken heeft. Dankzij het inzetten van geavanceerde apparatuur, en gebruikmakend van de nieuwste technieken, kunnen zij snel elke klus uitvoeren. Naast deze hulpmiddelen heeft Braat ook eigen gereedschap ontwikkeld om de werkzaamheden uit te voeren.

Onze dakdekker snel in Gerwen

Wanneer u onze dakdekker inschakelt bent u verzekerd dat het dak snel weer in goede staat verkeert. De dakdekkers van Braat Dakbedekking zijn snel in Gerwen of omgeving ter plaatse en dat voorkomt uiteraard hoge voorrijkosten. Natuurlijk wilt u eerst informatie ontvangen over de werkzaamheden en de kosten. Hiervoor kunt u met ons chatten via de LiveChat op de website. Ook kunt u gebruik maken van het formulier op de contact pagina voor het inwinnen van informatie. Wilt u ons liever even spreken? Bel ons dan op telefoonnummer: 040-2812558.

Ook de dakdekker voor calamiteiten

Omdat een lekkage zich niet houdt aan de kantooruren, heeft Braat een 24/7 service. Denk aan een storm midden in de nacht en het water stroomt naar binnen. Of de wind giert door het dak waardoor uw interieur beschadigt. Wat de calamiteit ook is, wij komen snel in Gerwen ter plaatse om de schade te beperken en te repareren. Bel hiervoor telefoonnummer: 040-2812558. Onze vakmannen staan in weer en wind voor u klaar wanneer het dak problemen veroorzaakt. Wacht niet te lang om erger te voorkomen. Wij staan u bij in raad en daad. Alvast bedankt voor uw vertrouwen!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug