Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Heeze

Voor een ervaren dakdekker in regio Heeze schakelt u Braat Dakbedekking in. Heeft u te maken met een daklekkage? Wilt u uw dak voorzien van een nieuwe dakbedekking? Met onze 40 jaar ervaring kunnen wij de meest complexe daken voor u bedekken. Of u nu een plat, een schuin of een rond dak heeft, Braat Dakbedekking zorgt met ervaren dakdekkers altijd voor een passende oplossing in Heeze en omgeving. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Hét complete dakdekkersbedrijf in Heeze

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakbedekking. Heeft u bijvoorbeeld plannen voor een nieuwbouwwoning? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Braat Dakbedekking gebruikt verschillende materialen voor dakbedekking. U kunt denken aan:

  • Singels;
  • Koper;
  • Zink;
  • Bitum.

Ook indien uw dak met mos bedekt is en reiniging behoeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Na verschillende arbeidsgangen is uw dak weer als nieuw. Tevens kunnen wij dan eventuele reparaties doorvoeren. Blader gerust door onze website heen voor meer informatie omtrent onze werkwijze.

24-uurs service bij storm- en waterschade in Heeze

Niets is zo vervelend als een lekkend dak als gevolg van een storm. Braat Dakbedekking staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om de gevolgschade binnen de perken te houden. Verder bieden wij diverse soorten onderhoudscontracten aan. Uw dak wordt ieder jaar gecontroleerd en eventuele reparaties worden doorgevoerd. Zo blijft u schade aan uw dak voor.

Úw dakdekker in regio Heeze

In de omgeving van Heeze helpen onze ervaren dakdekkers u met maatwerk voor uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons een belletje. Ook staat onze live-chat ter beschikking voor een snel antwoord op uw vragen. Wilt u alvast een impressie van de mogelijkheden van Braat Dakbedekking? Bezoek dan onze Facebookpagina, hier vindt u voorbeelden van door ons uitgevoerd werk.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug