Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Tilburg

Zoekt u een vakkundige dakdekker voor uw woning in omgeving Tilburg? Braat Dakbedekking verzorgt dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Heeft u te maken met een ernstige daklekkage? Onze dakdekkers staan 24 uur per dag voor u paraat. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Bij calamiteiten contacteert u ons op het volgende telefoonnummer: 040-2812558. Door direct in te spelen op uw dak problemen, zijn onze dakdekkers snel ter plaatse bij u thuis in regio Tilburg. Hierdoor wordt eventuele vervolgschade tot het minimum gereduceerd.

Waarom u kiest voor Braat Dakbedekking

Braatdakbedekking is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking in Tilburg! Ons dakdekkersbedrijf is zeer breed gespecialiseerd. Voor al uw problemen of vragen kunt u contact met ons opnemen. Als extra dienst hebben wij ook een 24-uurs spoedservice indien er sprake is van lekkage.

Onze werkzaamheden zijn breed en vormen een totaalconcept voor al uw dakproblemen. We zetten ze even voor u op een rijtje.

  • Waterschade herstellen
  • Stormschade herstellen
  • Dakbedekking
  • Dakraam of lichtkoepel plaatsen
  • Dakisolatie
  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw
  • Gootreiniging
  • Gootcoating

Voor de particulier, maar ook voor de ondernemer of gemeentelijke instellingen staan wij paraat. Tevens werken wij nauw samen met aannemers en woningbouwverenigingen. Onze expertise wordt zeer gewaardeerd en dat is onze hoogste prioriteit. Uw woongenot hangt af van de betrouwbaarheid van uw woning.

Professioneel advies in Tilburg van onze dakdekkers

Wanneer u uw huidige dakbedekking wilt laten vervangen of benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw dak beter te isoleren, adviseren onze ervaren dakdekkers u graag. Wij kennen het aanbod van de hedendaagse markt en kunnen u daarnaast tevens direct helpen bij de verwezenlijking van ons advies. Zo heeft u bij de dakdekker in Tilburg een totaaloplossing voor alles omtrent de dakbedekking op uw daken.

Onze dakdekkers kunnen helpen lekkages in Tilburg te voorkomen

Soms wordt een lekkage veroorzaakt door een dakpan die niet meer goed aansluit of een dakgoot die niet meer goed functioneert. Als de bladeren van een boom de afvoer blokkeren, kan het regenwater niet meer goed weglopen. Het water zoekt een eigen weg en dringt uiteindelijk de muur binnen. Het resultaat: kringen op de muren van uw woning. Het stucwerk moet worden vernieuwd en wellicht is er schade ontstaan aan de meubels.

Laat daarom uw dak tijdig inspecteren door Braat Dakbedekking en voorkom hoge kosten. Zo bent u verzekerd van een waterdicht dak. Zeker met de intense hagel- en regenbuien die steeds vaker voorkomen, is het van belang dat u tijdig uw dak laat inspecteren.

Dakdekker Tilburg ook voor het plaatsen van dakramen en lichtkoepels.

Ook voor deze klus kunt u Braat dakbedekking inschakelen. Voor alle vormen van daken heeft Braat de perfecte oplossing in de vorm van dakramen of lichtkoepels. Uw zolder wordt met een aanpassing een perfecte extra ruimte. Het plaatsen van een dakraam of koepel vergt extra aandacht. Het mag natuurlijk geen lekkages veroorzaken en daarom vraagt het installeren van een dakraam of koepel de nodige expertise. Laat deze klus aan ons over en u bent verzekerd van een perfect geplaatst dakraam.

Jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekking

Braat Dakbedekking is een echt familiebedrijf, momenteel staat de derde generatie aan het roer. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken zijn wij dé specialist voor uw dak van A tot Z. Van dakrenovatie tot gootreiniging, Braat Dakbedekking levert zowel advies, planning, uitvoering als nazorg. Kiest u voor onze dakdekkers in regio Tilburg? Dan kunt u rekenen op een hoge kwaliteit, flexibiliteit én klantvriendelijkheid. Bovendien nemen wij graag het contact met uw verzekeraar waar. Dit zorgt ervoor dat u bij ons kiest voor een totaal ondersteunende aanpak.

Contact opnemen met Braat Dakbedekking

Heeft u vragen? Wenst u geholpen te worden door dé specialist in dakwerken? Neem dan direct contact op met Braat Dakbedekking. Onze dakdekkers helpen graag bij het uitvoeren van de gewenste dakwerkzaamheden in Tilburg en omgeving!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug