Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekkersbedrijf Eindhoven

Bent u opzoek naar een dakdekkersbedrijf in Eindhoven? Braat Dakbedekking Eindhoven staat voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor veel diverse diensten. Een aantal diensten die wij aanbieden zijn:

Alles omtrent daken
Braat Dakbedekking Eindhoven helpt met al uw wensen omtrent daken u kunt bij ons terecht voor het aanleggen, repareren, renoveren en onderhouden van daken. Wilt u een nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Dat kan ook, Braat Dakbedekking Eindhoven staat voor u klaar om passend advies voor uw dak te geven, elk dak is immers anders. We hebben ruime ervaring bij alle soorten daken. De klant is koning. U kunt bij ons onder ander uit de volgende materialen kiezen voor uw dakbedekking:

  • Koper;
  • Kunststof;
  • Bitumen;
  • EPDM.

Echte professionals aan het werk

Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die er alles aan zullen doen om van uw wens werkelijkheid te maken. Wij geven bij ieder dak passend advies, zo kan iedereen alles uit hun dak halen. Bij de dakwerkzaamheden gebruiken wij nieuwe technieken en ontwikkelingen. Dit om van uw dak een top dak te maken.

De klant is koning

Bij Braat Dakbedekking Eindhoven is de klant koning, we staan altijd voor u klaar om naar uw wensen te luisteren en hierna te streven. Mocht er sprake zijn van lekkages of andere calamiteiten staan wij ook dag en nacht klaar om dit op te lossen. Het is namelijk belangrijk dat dit snel opgelost wordt om eventuele schade te voorkomen. Mocht het zijn dat er toch schade is opgelopen, Braat Dakbedekking Eindhoven zal u hier volledig in steunen door contact met een verzekeraar op te nemen.

Geintereseerd?

Heeft u interesse in wat Braat Dakbedekking Eindhoven voor uw dak kan beteken? Neem dan contact met ons op. Braat Dakbedekking Eindhoven is een deel van Braat BV. U kunt bij Braat ook terecht voor andere diensten rondom uw huis zoals lekdetectie of schoorsteenvegen.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug