Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekkersbedrijf Helmond

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf en woont u in Helmond of de omgeving van hiervan? Wilt u graag het dak van uw woning of bedrijf vernieuwen? Wilt u na vele lekkages van uw dak het gehele dak gaan vernieuwen? Schakel dan de hulp in van Braat Dakbedekking! Gevestigd in de buurt van Helmond is dit dakdekkersbedrijf een expert in het repareren en plaatsen van allerlei soorten daken. Een dak moet minstens dertig tot veertig jaar uw woning beschermen tegen lekkages en de elementen van de natuur.

Afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt is dit geen verkeerde investering om jarenlang lekkagevrij te leven. Het dak beschermt uw woning en de inboedel tegen allerlei weersomstandigheden. Dit bedrijf repareert en herstelt tevens alle daken die getroffen worden door schades van storm en renoveert uw dak in korte tijd. Dit dakdekkersbedrijf is 24/7 bereikbaar voor reparaties en bijvoorbeeld het detecteren van de lekkage.

Een all-round dakdekker expert in de omgeving van Helmond. Gevestigd in Eindhoven zijn ze snel ter plaatse om uw woning te beschermen tegen nog meer schade. Voorkomen is beter dan genezen en daarom kunt u ook gebruik maken van de dakinspectie service. Bij calamiteiten zijn zij snel op locatie om te voorkomen dat uw inboedel beschadigd raakt tijdens storm of hagel. Ook tijdens het weekend of in de late avonduren zullen zij op uw hulpvraag reageren. Mocht u geen dringende hulpvraag hebben kunt u via de website een terugbelverzoek indienen en uw vraag stellen aan een van de experts.

Gespecialiseerd in dakwerken

Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij maatwerk. Braat Dakbedekking staat voor advies, planning, uitvoering én nazorg van dakwerkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor:

Dakdekkers met jarenlange ervaring

Wij hebben een ruime ervaring van veertig jaar als dakdekkersbedrijf in de omgeving van Helmond. Met Braat Dakbedekking kiest u voor ervaren dakdekkers die klantgericht de gevraagde werkzaamheden uitvoeren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van nieuwe technieken, geavanceerde apparatuur én eigenschappen. Kortom: op een adequate en professionele manier worden de dakwerkzaamheden verricht!

Verder kunnen wij het contact met de verzekeraar voor u waarnemen. Met andere woorden kunnen wij u daarom volledig ondersteunen bij dakwerken van A tot Z.

Offerte aanvragen

Neem contact op met Dakdekkersbedrijf Braat Dakbedekking voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u terug met een zeer concurrerende offerte. Na akkoord worden de afgesproken werkzaamheden vakkundig verzorgd!

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken via 040-2812558. Een goede impressie van Braat Dakbedekking, hét dakdekkersbedrijf op korte rijafstand van Helmond, verkrijgt u via Facebook. Neemt u gerust een kijkje; wij helpen u graag!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug