Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekkersbedrijf Valkenswaard

Voor al uw dakwerken in Valkenswaard en omgeving schakelt u dakdekkersbedrijf Braat Dakbedekking in. Met ervaren dakdekkers gaan wij vervolgens aan de slag voor de gevraagde dakwerkzaamheden. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u bij in de breedste zin van het woord met betrekking tot dakwerken!

Van dekreparatie tot het plaatsen van dakramen

In regio Valkenswaard hebben wij als dakdekkersbedrijf al voor vele particulieren en bedrijven dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat voor elk dak maatwerk vereist is. Wij komen daarom graag bij u langs om de dakwerkzaamheden te inventariseren. U kunt ons inschakelen voor de volgende dakwerken:
Dakbedekking, –onderhoud, -reparatie, –isolatie, –inspectie e.d.;
Dakramen / lichtkoepels;
Reiniging en coating dakgoten.

Schakel snel bij het optreden van dakproblemen

Hoort u een tikkend geluid in uw slaapkamer? Ziet u vochtkringen op het plafond verschijnen? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid te maken met een daklekkage. Bij het optreden van een daklekkage is het belangrijk om snel een dakspecialist in te schakelen. Zo zorgt u ervoor dat eventuele vervolgschades tot het minimum beperkt zullen blijven. Op korte rijafstand van Valkenswaard staat Dakdekkersbedrijf Braat Dakbedekking 24/7 paraat bij dakproblemen. Met een totaal ondersteunende aanpak zorgen wij ervoor dat daklekkages snel hersteld worden.

Vraag een offerte aan voor dakwerken

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtkoepel? Braat Dakdekking helpt u graag met uw dak in regio Valkenswaard. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Bij acute dakproblemen adviseren wij u om te bellen naar: 040-28112558. Wij kunnen u dan direct helpen.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug