Daklekkage Eersel

Heeft u last van een daklekkage in de omgeving van Eersel? Als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf helpt Braat Dakbedekking u graag. Al meer dan veertig jaar leveren wij maatwerk oplossingen voor uw dak. Verder zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van water– en stormschade. U kunt hierbij rekenen op 24/7 bereikbaarheid. Kortom, voor het repareren van daklekkages in regio Eersel schakelt u Braat Dakbedekking in.

Wat te doen bij een lekkage?

Het is zeer belangrijk om uw dak te beschermen tegen diverse weersinvloeden. Wanneer uw dak een lekkage heeft, dient u deze direct te repareren. Een daklekkage, die u pas naar enige tijd ontdekt, kan erg veel schade aanrichten. Door de jaren heen hebben wij diverse oorzaken gevonden voor het optreden van een daklekkage. Zo kan het voorkomen dat er dakpannen los liggen, kleine scheurtjes in het dak zijn ontstaan of dat u een kapotte dakgoot heeft.

Waterschade herstellen

Braat Dakbedekking is gespecialiseerd in waterschade herstel. Waterschade kan veroorzaakt worden door:

  • Grondwater;
  • Verstoppingen;
  • Lekkende CV installaties;
  • Waterbedden;
  • Overlopende putten;
  • Breuken in het riool.

Wanneer u de plaats van de lekkage niet kunt vinden, sporen wij deze op met hightech infrarood apparatuur. Zo kunnen we zo snel mogelijk beginnen aan de herstelwerkzaamheden en kunt u weer waterschade vrij verder leven.

Stormschade herstellen bij Braat dakbedekking

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de meeste gevallen binnen stormschade vergoed worden door de verzekering. Wij helpen u om zo snel mogelijk de juiste papieren te beheren en informatie op te doen omtrent de desbetreffende stormschade.

Vraag direct een offerte aan!

Bent u al overtuigd van Braat Dakbedekking voor het repareren van uw daklekkage in de omgeving van Eersel? Neem dan direct contact ons op, wij staan klaar om u te helpen.

Dakbedekking Eindhoven - Braat Dakbedekking

Bel mij terug