Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Daklekkage Eersel

Heeft u te maken met een daklekkage in de omgeving van Eersel? Als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf helpt Braat Dakbedekking u graag. Al meer dan veertig jaar leveren wij maatwerk oplossingen voor uw dak. Verder zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van water– en stormschade. U kunt hierbij rekenen op 24/7 bereikbaarheid. Kortom, voor het repareren van daklekkages in regio Eersel schakelt u Braat Dakbedekking in.

Snel reageren op een daklekkage in Eersel

Het is zeer belangrijk om uw dak te beschermen tegen diverse weersinvloeden. Wanneer uw dak een lekkage heeft, dient u deze snel te repareren. Een daklekkage, die u pas na enige tijd ontdekt, kan erg veel schade aanrichten. Door de jaren heen hebben wij diverse oorzaken gevonden van daklekkages in Eersel en omgeving. Zo kan het voorkomen dat er dakpannen losliggen, kleine scheurtjes in het dak zijn ontstaan of dat u een kapotte dakgoot heeft.

Waterschade herstellen

Braat Dakbedekking kan u ook helpen bij het herstellen van waterschade. Waterschade kan veroorzaakt worden door:

  • Grondwater;
  • Verstoppingen;
  • Lekkende CV installaties;
  • Waterbedden;
  • Overlopende putten;
  • Breuken in het riool.

Wanneer u de plaats van de lekkage niet kunt vinden, sporen wij deze op met hightech infrarood apparatuur. Zo kunnen wij snel beginnen aan de herstelwerkzaamheden, zodat u weer waterschade vrij verder kunt leven.

Daklekkage Eersel door stormschade?

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de meeste gevallen binnen stormschade vergoed worden door de verzekering. Wij helpen u om zo snel mogelijk de juiste papieren te beheren en informatie op te doen omtrent de desbetreffende stormschade. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar om stormschade zo snel mogelijk op te lossen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u ons direct inschakelen? Neem vandaag nog contact met ons op voor het lokaliseren en repareren van uw daklekkage in Eersel en omgeving. Wij staan 24/7 paraat om u te helpen.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug