Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Daklekkage Mierlo

Bent u woonachtig in de omgeving van Mierlo en heeft u een daklekkage? Dan wendt u zich tot Braat Dakbedekking, dé specialist met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van daken. Door het gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur verzorgen we allerlei soorten dakreparaties.

Wacht niet te lang met reparaties

Vocht kan grote schade veroorzaken aan uw woning en inboedel. Het is dus raadzaam om zo snel mogelijk een expert in te schakelen. Ziet u vochtplekken in uw woning? Schakel ons in. Vaak zien wij de volgende oorzaken van daklekkage:

  • Lekkende dakgoten;
  • Scheuren in de dakbedekking;
  • Los- of scheefliggende dakpannen.

Schakel bij daklekkage in regio Mierlo Braat Dakbedekking in. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om snel de schade te repareren. Ook nemen wij u de administratieve rompslomp met de verzekeraar uit handen. U wordt dus compleet ontzorgd!

Braat Dakbedekking, voor een compleet aanbod!

Wij zijn niet alleen deskundig op het gebied van reparatie van daken. Ook kunnen wij voor u:

  • Daken isoleren en reinigen;
  • Lichtkoepels plaatsen;
  • Daken renoveren.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten bezoeken u graag en maken een offerte. Zo verkrijgt u maatwerk voor uw dak!

De totaaloplossingen van Braat Dakbedekking

U wilt natuurlijk dat de afvoer van regenwater vlekkeloos verloopt. Dan is het raadzaam om eens per jaar de dakgoten en afvoeren te laten controleren en reinigen. Hiervoor biedt Braat Dakbedekking diverse onderhoudscontracten aan. Zo loopt u het minste risico op schade aan uw woning en de daarbij behorende grote reparaties.

Van spoedklus tot reiniging en coating

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot daken en daklekkages in regio Mierlo? Contacteer ons via de live-chat. Zo krijgt u snel antwoord op uw vragen. Voor een indruk van reeds uitgevoerde werkzaamheden bezoekt u onze Facebookpagina!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.

Bel mij terug