Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content
Dakdekkersbedrijf met dakdekker aan het werk

Daklekkage Valkenswaard

Zowel vochtplekken als schimmels in uw woning zijn tekenen van een ernstige lekkage. Bij het optreden van deze tekenen is het zaak om snel op te treden, zodat eventuele vervolgschades tot het minimum worden beperkt. Voor het verhelpen en repareren van daklekkages in regio Valkenswaard bent u bij Braat Dakbedekking aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan!

Mogelijke oorzaken van een daklekkage

In de omgeving van Valkenswaard hebben wij al vele daklekkages mogen verhelpen. Door de jaren heen hebben wij al vele oorzaken voor het optreden van lekkages gevonden. Een daklekkage kan optreden door de volgende mankementen:
• Losliggende dakpannen;
• Kapotte dakgoten;
• Scheuren in de dakbedekking.

Voorkom daklekkage in Valkenswaard

Het is belangrijk om uw dak te allen tijde in goede staat te behouden. Daarvoor is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Braat Dakbedekking kan dit voor u uit handen nemen, zodat u geen omkijken naar uw dak heeft. Naast dakreparatie en –onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor:
• Het vervangen en plaatsen van dakbedekking;
Dakisolatie en –inspectie;
Het plaatsen van dakramen en lichtkoepels;
• Het reinigen en coaten van dakgaten.

Daklekkage in Valkenswaard? Neem direct contact op!

Een storm kan in korte tijd voor aanzienlijke waterschade zorgen. Bij het optreden van calamiteiten kunt u ons direct bereiken, 24/7. Door het gebruik van nieuwe technieken, geavanceerde apparaten en eigen gereedschappen zorgen wij vervolgens voor een snelle handeling. Kortom: daklekkages behoren met Braat Dakbedekking tot het verleden!

Heeft u vragen of wilt u ons direct inschakelen voor het verhelpen van een daklekkage in Valkenswaard? U kunt Braat Dakbedekking bereiken via info@braatbv.nl en 040-28112558.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug