Daklekkage Veldhoven

Een daklekkage kan zorgen voor vochtplekken en schimmels in uw woning. Dit is zowel vies als enorm schadelijk voor uw gezondheid. Zoekt u dé specialist voor het verhelpen van een lekkage aan het dak? Voor het repareren van daklekkages in regio Veldhoven schakelt u Braat Dakbedekking in. Als vakkundig dakdekkersbedrijf staan wij 24/7 voor u klaar!

Oorzaken van een daklekkage

Om vervolgschade in uw woning te voorkomen, is het belangrijk om snel te schakelen bij een daklekkage. Braat Dakbedekking is daarom 24/7 te bereiken bij dakproblemen via 040-2812558, ook in het weekend en in de avonduren. Door de jaren heen hebben wij de volgende oorzaken gevonden bij het optreden van een daklekkage:

  • Losliggende dakpannen;
  • Kapotte dakgoten;
  • Scheuren in de dakbedekking.

Hoort u een druppend geluid? Ziet u zwarte vochtplekken op de muur? Schakel dan direct door en geef ons een belletje. Professionele dakdekkers komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen.

Compleet bij dakwerkzaamheden

In regio Veldhoven hebben wij al vele daklekkages mogen verhelpen. Naast het verhelpen en repareren van daklekkages kunt u ook bij ons terecht voor:

Geef ons gerust een belletje en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u langs en stellen een passende offerte op. Zo weet u zeker dat u maatwerk voor uw dak verkrijgt!

Handel snel bij calamiteiten

Een storm kan voor aanzienlijke schade zorgen. Bij calamiteiten kunt u ons direct bereiken via 040-2812558. Wij zorgen er vervolgens voor dat er snel gehandeld worden met nieuwe technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen.

Dakbedekking Eindhoven - Braat Dakbedekking

Bel mij terug