Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Daklekkage Veldhoven

Een daklekkage kan zorgen voor vochtplekken en schimmels in uw woning. Dit is zowel vies als enorm schadelijk voor uw gezondheid. Zoekt u dé specialist voor het verhelpen van een lekkage aan het dak? Voor het repareren van daklekkages in regio Veldhoven schakelt u Braat Dakbedekking in. Als vakkundig dakdekkersbedrijf staan wij 24/7 voor u klaar!

Oorzaken van een daklekkage

Om vervolgschade in uw woning te voorkomen, is het belangrijk om snel te schakelen bij een daklekkage. Braat Dakbedekking is daarom 24/7 te bereiken bij dakproblemen via 040-2812558, ook in het weekend en in de avonduren. Door de jaren heen hebben wij de volgende oorzaken gevonden bij het optreden van een daklekkage:

  • Losliggende dakpannen;
  • Kapotte dakgoten;
  • Scheuren in de dakbedekking.

Hoort u een druppend geluid? Ziet u zwarte vochtplekken op de muur? Schakel dan direct door en geef ons een belletje. Professionele dakdekkers komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen.

Compleet bij dakwerkzaamheden

In regio Veldhoven hebben wij al vele daklekkages mogen verhelpen. Naast het verhelpen en repareren van daklekkages kunt u ook bij ons terecht voor:

Geef ons gerust een belletje en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u langs en stellen een passende offerte op. Zo weet u zeker dat u maatwerk voor uw dak verkrijgt!

Handel snel bij calamiteiten

Een storm kan voor aanzienlijke schade zorgen. Bij calamiteiten kunt u ons direct bereiken via 040-2812558. Wij zorgen er vervolgens voor dat er snel gehandeld worden met nieuwe technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug