Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Lichtkoepel plaatsen Eindhoven

Bent u woonachtig in Eindhoven of de omgeving hiervan en wilt u een lichtkoepel plaatsen in uw woning? Maak dan een afspraak bij Braat Dakbedekking te Eindhoven! Wij zijn specialisten wanneer het gaat om alle dakwerkzaamheden. Van het herstellen van daken tot aan het detecteren van lekkages. Voor alle werkzaamheden aan daken in de regio van Eindhoven kunt u onze experts inschakelen. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en met eigen gereedschap kunnen zij alle werkzaamheden van daken uitvoeren.

Kiest u voor een lichtkoepel of een dakraam?

Beide bieden dezelfde doelstelling namelijk het creëren van meer daglicht. De vorm van het dak geeft vaak al aan welke keuze u moet maken.

  • Plat / vlak dak;
  • Schuin / hellend dak.

Bij een schuin dak is het plaatsen van een dakraam een goede keuze. Heeft uw woning een plat dak? Dan wordt er vaak gekozen voor een lichtkoepel. Maar ook op platte daken kan een dakraam worden geplaatst. Wanneer de ruimte vraagt om goede ventilatie dan is een dakraam eenvoudig te openen. Natuurlijk kunt u voordat u gaat beslissen overleggen met onze vakmensen. Onze specialisten zullen u niet alleen adviseren, maar gaan ook bekijken of het dak geschikt is voor het plaatsen van een dakraam of koepel. Dus woont u in Eindhoven of omgeving? Dan is Braat Dakbedekking de aangewezen expert!

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel?

De kosten zijn afhankelijk van onder andere de conditie van het dak van de woning. Is het dak geschikt voor deze aanpassing? Onze vakmannen zullen dit voor u inspecteren en u adviseren over de kosten. Misschien heeft het dak van uw woning eerst onderhoud nodig om veilig het dakraam of lichtkoepel te plaatsen. Uw budget wordt hierin meegenomen en besproken. Misschien maakt u wel de keuze voor een lichtstraat? Of wellicht wilt u twee ramen naast elkaar? Uw woning wordt hierdoor gevuld met daglicht en krijgt zo een totaal ander uiterlijk. Er bestaan voldoende mogelijkheden om uw woning een unieke uitstraling te geven. Wist u dat een dakraam ook kan worden gebruikt als vluchtluik? In geval van nood zou u dit raam ook kunnen gebruiken als vluchtroute, afhankelijk van de staat en vorm van het dak.

Woont u in de regio van Eindhoven en wilt u een lichtkoepel plaatsen?

Wij hebben al vele huiseigenaren in de regio Eindhoven geholpen met het plaatsen van een lichtkoepel of dakraam. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt gebruik maken van de livechat of u kunt een “bel mij terug” verzoek invullen op de website van Braatdakbedekking.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer: 040-2812558. Wij helpen u graag! Tot dan.

Bel mij terug