Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Zolder isoleren

Een zolder isoleren biedt u vele voordelen. Wanneer uw zolder niet goed geïsoleerd is, zorgt dat voor veel warmteverlies en kost daardoor veel geld. Een on-geïsoleerde zolder biedt geen prettige leefomgeving. In de zomer is het er bloedheet en in de winter is het er dan erg vochtig en te koud.

De zolder isoleren is een specialistische klus. Wij werken uw schuine dak direct af tegelijk met het aanbrengen van de isolatie. Het isolatie materiaal dat wij gebruiken heeft al een afgewerkte zijde, waardoor de ruimte er direct keurig uitziet.

Soorten isolatie

Er zijn verschillende manieren om uw zolder te isoleren. Welke manier er gekozen wordt is afhankelijk van de constructie. Bestaat de zoldervloer uit houten kepers, dan wordt er meestal gekozen voor glaswol of rotswol. Is de zoldervloer gemaakt van betonnen platen, dan maakt men gebruik van isolatieplaten. Braat Dakbedekking heeft jarenlange ervaring in isoleren van zolders, waardoor onze specialisten direct weten welk materiaal zij het beste kunnen gebruiken voor uw zolder.

Zelf aan de slag of laten doen

Het is mogelijk om zelf uw zolder te gaan isoleren. Toch adviseren wij u om het door een specialist te laten doen. U wilt natuurlijk geen last krijgen van lekkages of andere ongemakken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en leveren goede kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw zolder professioneel en vakkundig wilt isoleren.

Braat Dakbedekking beschikt over een 24- uurs service. Wij kunnen snel ter plaatsen zijn bij calamiteiten zoals waterschade of stormschade. Naast deze extra service bieden wij u ook een garantiecertificaat, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Bel mij terug