Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakdekker Aalst

Woont u in Aalst of in de omgeving hiervan en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Heeft u last van lekkages in uw woning of bedrijf? U wilt uw woning of bedrijf beschermen tegen alle weersinvloeden door het inschakelen van een dakdekker die de lekkage kan detecteren?  Of wilt u uw dak gaan vervangen door een nieuw dak te gaan plaatsen? Dan kunt u deze klus met vertrouwen overlaten aan Braat Dakbedekking! Deze ervaren experts op het gebied van dakbedekking kunnen meer dan alleen  het oplossen van bijvoorbeeld water- of stormschade.

Een dakdekker die niet alleen uw schade kan herstellen maar die ook het onderhoud of een inspectie verzorgt. Deze uitgebreide service van Braat B.V. zorgt voor een algeheel onderhoud van u dak en/of daken. Daarom kunt u bij deze dakdekker 24/7 terecht voor al uw dakproblemen. Altijd een passende oplossing voor uw hulpvragen. Als u in Aalst woont of in de omgeving hiervan, is Braat B.V. snel ter plaatse om lekkages te verhelpen en/of te voorkomen. Of uw woning nu stamt uit de vorige eeuw of een nieuwbouwwoning is, de expertise van Braat dakbedekking is groot en ze zijn pas tevreden als het probleem is opgelost en uw dak optimaal beschermd tegen de elementen van de natuur.

Hét complete dakdekkersbedrijf

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakbedekking. Heeft u bijvoorbeeld plannen voor een nieuwbouwwoning? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Braat Dakbedekking gebruikt verschillende materialen voor dakbedekking. U kunt denken aan:

  • Singels;
  • Koper;
  • Zink;
  • Bitum.

Ook indien uw dak met mos bedekt is en reiniging behoeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Na verschillende arbeidsgangen is uw dak weer als nieuw. Tevens kunnen wij dan eventuele reparaties doorvoeren. Blader gerust door onze website heen voor meer informatie omtrent onze werkwijze.

24-uurs service bij storm- en waterschade

Niets is zo vervelend als een lekkend dak als gevolg van een storm. Braat Dakbedekking staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om de gevolgschade binnen de perken te houden. Verder bieden wij diverse soorten onderhoudscontracten aan. Uw dak wordt ieder jaar gecontroleerd en eventuele reparaties worden doorgevoerd. Zo blijft u schade aan uw dak voor.

Úw dakdekker in regio Aalst

In de omgeving van Aalst helpen onze ervaren dakdekkers u met maatwerk voor uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons een belletje. Ook staat onze live-chat ter beschikking voor een snel antwoord op uw vragen. Wilt u alvast een impressie van de mogelijkheden van Braat Dakbedekking? Bezoek dan onze Facebookpagina, hier vindt u voorbeelden van door ons uitgevoerd werk.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug