Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakraam Tilburg

Heeft u een ruimte in het huis die altijd donker blijft omdat er niet voldoende daglicht binnenvalt? Moet u altijd gebruik maken van kunstmatig licht, ook al is het in het midden van de dag? Speelt u met de gedachte om in deze ruimte een dakraam te plaatsen? Dan is dit een goede keuze om de woning te voorzien van extra daglicht. Door het plaatsen van een dakraam in een donkere ruimte zoals bijvoorbeeld een zolder, zal de woning meteen een ander uiterlijk geven. Voor de huiseigenaren van Tilburg en omstreken is Braat Dakbedekking de aangewezen partner voor deze klus. Gevestigd in Waalre ligt Tilburg op korte rijafstand hiervan.

Een dakraam of lichtkoepel plaatsen?

Twijfelt u nog tussen het plaatsen van een dakraam of een lichtkoepel? Laat onze medewerkers u adviseren. Wilt u graag dat de ruimte ook geventileerd kan worden, dan is het plaatsen van een dakraam natuurlijk de juiste keuze. Wilt u enkel extra daglicht in deze ruimte dan kan u ook kiezen voor een lichtkoepel.

Onze werkzaamheden

Naast het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel kunt u bij Braat Dakbedekking terecht voor alle werkzaamheden aan daken van woningen. We zetten er een paar op een rijtje:

Dit is een greep uit onze werkzaamheden. Met meer dan veertig jaar ervaring kunnen wij een totaaloplossing bieden voor alle dakwerkzaamheden. Dankzij het ontwikkelen van eigen gereedschap, het werken met de meest geavanceerde apparatuur en technieken staan onze vakmannen nooit voor verrassingen. Elke klus is hierdoor uitvoerbaar.

Wilt u een afspraak maken

Wilt u graag onze vakmannen het dak laten inspecteren of onderhouden? Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze LiveChat kunt u snel uw vraag stellen tijdens onze kantooruren. Ook kunt u ons bellen via telefoonnummer: 040-2812558. Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan het “bel mij terug” verzoek in met de vragen. Wij bellen u dan snel terug. Braat Dakbedekking voor al uw dakwerkzaamheden.

Bel mij terug