Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakrenovatie Eindhoven

Bent u woonachtig in Eindhoven of de omgeving hiervan? Bent u op zoek naar een bedrijf voor een dakrenovatie? Dan bent u bij Braat Dakbedekking aan het juiste adres. Is het dak van uw woning toe aan een renovatie? Wilt u graag dat het dak een onderhoud krijgt? Of wilt u het gehele dak laten vervangen? Braat dakbedekking heeft met meer dan veertig jaar ervaring een totaaloplossing voor alle dakproblemen. Welke werkzaamheden voeren wij uit?
Onze werkzaamheden zijn:

Voor particulieren en bedrijven vinden onze experts voor elk dak probleem een oplossing. Na een inspectie kunnen onze vakmannen u snel vertellen wat de mogelijkheden zijn om het dak van uw woning weer optimaal en veilig te maken.

Dakrenovatie voor de huiseigenaren van Eindhoven en omgeving

Vermoedt u een lekkage of erger? Laat dan een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor voorkomt u dat er ernstige problemen ontstaan zoals lekkages. Het dak beschermt uw woning tegen weersomstandigheden zoals storm- en hagelbuien. Ook vogels kunnen het dak beschadigen. Daarom is een inspectie van het dak belangrijk. Het voorkomen van schade aan uw schilder- en stucwerk, het interieur en uw gezondheid. Vochtproblemen in het dak kunnen bijvoorbeeld schimmels veroorzaken die van invloed zijn voor uw gezondheid. Door tijdig een inspectie te laten uitvoeren kunt u dit soort problemen voorkomen. Onze vakmannen weten snel het probleem te traceren dankzij de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur.

Wilt u een inspectie laten uitvoeren?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Op onze website kunt u op verschillende manieren contact met ons leggen. Heeft u snel een antwoord nodig? Tijdens onze kantooruren kunt u gebruikmaken van de LiveChat. Hierin kunt u uw vraag stellen en antwoorden wij direct. Ook kunt u gebruik maken van het “Bel mij terug” verzoek. Vul uw naam en telefoonnummer in met het onderwerp en wij bellen u terug. Wij helpen u graag. Ook voor nieuwbouw kunt u onze expertise inschakelen.

Dakrenovatie Eindhoven tijdens noodgevallen

Een schade aan het dak van uw woning houdt zich niet aan kantoortijden. Wanneer het water binnensijpelt wilt u snel een expert inschakelen om erger te voorkomen. Bij dit soort calamiteiten heeft Braat Dakbedekking een 24/7 service waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn. Voor inwoners van Eindhoven en omgeving is Braat het aangewezen bedrijf om schade aan het dak te verhelpen. Ons calamiteitennummer wat u kunt bellen is: 040-2812558.

Voor Eindhoven en omgeving; de dakdekker in de buurt

Gevestigd in Waalre is Braat Dakbedekking een begrip in de omgeving van Eindhoven. Om snel een lekkage te verhelpen is het prettig wanneer een vakman in de buurt is. Wanneer u een bedrijf van ver laat komen zijn ook de voorrijkosten veel hoger. Vakmanschap op maat is wat wij leveren. Bel of mail ons snel voor meer informatie en wat de kosten zijn. Ons e-mailadres is: info@braatbv.nl. Ook via onze contact pagina kunt u uw vragen stellen. Wij zullen uw vraag snel beantwoorden.

Bel mij terug