Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dakreparatie Nijmegen

Schade aan uw dak zit u niet op te wachten. Het is immers wel van belang dat deze schade snel wordt hersteld. Wanneer uw dak niet meer werkt naar behoren, kan dit voor veel extra schade zorgen en niet te vergeten een torenhoog kostenplaatje. Bent u woonachtig in Nijmegen en heeft u schade aan uw dak? Een dakreparatie kunt gemakkelijk door Braat dakbedekking laten uitvoeren in de omgeving van Nijmegen. Wij bieden u een totaaloplossing en u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

U kunt ons 24 uur, 7 dagen per week bereiken via 040-2812558. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw schade tijdig meldt en dat wij een afspraak kunnen maken met u om langs te komen. Ook staan wij u graag te woord voor advies. Twijfel daarom niet en geef, wanneer nodig, ons vrijblijvend een belletje!

Wat kan Braat Dakbedekking voor U betekenen?

Naast dakbedekking kunt u bij Braat terecht voor verschillende werkzaamheden. We zetten ze even voor u op een rijtje:

Voor de inwoners van Nijmegen en de omgeving hiervan bent u voor al deze werkzaamheden aan het juiste adres voor problemen met het dak van uw woning of bedrijf. Met dit all-in pakket kunt u snel uw verzoek voor dakreparatie of onderhoud overlaten aan deze experts. Via onze live-chat kunt u gemakkelijk contact leggen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u met raad en daad zullen bijstaan en voorzien van het juiste advies. Wanneer u niet gemakkelijk bent met uw toetsenbord kunt u gebruik maken van een “Bel mij terug” verzoek. Wij zullen dan zelf contact met u opnemen. Voorkomen is beter dan genezen. Dus mocht u het tijdens een regenbui horen druppelen in uw woning dan zal de lekkage nog niet zichtbaar zijn maar weet u dat u snel een expert moet gaan inschakelen.

Voorkom extra schade en een torenhoog kostenplaatje

Op het moment dat uw schade heeft aan uw dak, kan dit voor vervelende onkosten zorgen. Als u de schade niet op tijd laat herstellen, leidt dit tot grotere mankementen en een torenhoog kostenplaatje. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van ongedierte, waterschade en slechte isolatie. Dit kunt u voorkomen op uw dak snel te laten herstellen.

Braat Dakbedekking is 24/7 bereikbaar voor al uw mankementen aan uw dak. Van stormschade tot gootreiniging. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dak.

Voor elk dak een oplossing

Braat Dakbedekking is van alle markten thuis. Omdat wij graag een totaaloplossing bieden werken wij met verschillende materialen. Zo zorgen wij ervoor dat elk dak gerepareerd kan worden. U kunt denken aan de volgende materialen:

  • Koper;
  • Zink;
  • Leien;
  • Pannen;
  • Bitum;
  • Kunststof.

Van stormschade tot gootreiniger, u kunt bij ons terecht. Onze ervaren dakdekkers zullen u van A tot Z vertellen wat er nodig is en herstellen uw dak weer naar behoren.

Neem vrijblijvend contact op met de dakrepartie specialist van Nijmegen

Het is van groot belang dat uw dak gerepareerd wordt als deze schade heeft. Twijfel daarom niet en neem vrijblijvend contact op met Braat Dakbedekking. Wij zijn dé specialist in regio Nijmegen voor al uw dakreparaties. U kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken via 040-2812558.

Dakreparatie: Dakbedekking geplaatst door de beste dakdekkers van de regio Eindhoven.
dakdekker die een dakcoating aanbrengt.

Bel mij terug