Schade aan uw dak zit u niet op te wachten. Het is immers wel van belang dat deze schade snel wordt hersteld. Wanneer uw dak niet meer werkt naar behoren, kan dit voor veel extra schade zorgen en niet te vergeten een torenhoog kostenplaatje. Bent u woonachtig in Nijmegen en heeft u schade aan uw dak? Een dakreparatie kunt gemakkelijk door Braat dakbedekking laten uitvoeren in de omgeving van Nijmegen. Wij bieden u een totaaloplossing en u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

U kunt ons 24 uur, 7 dagen per week bereiken via 040 – 281 25 58. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw schade tijdig meldt en dat wij een afspraak kunnen maken met u om langs te komen. Ook staan wij u graag te woord voor advies. Twijfel daarom niet en geef, wanneer nodig, ons vrijblijvend een belletje!

Voorkom extra schade en een torenhoog kostenplaatje

Op het moment dat uw schade heeft aan uw dak, kan dit voor vervelende onkosten zorgen. Als u de schade niet op tijd laat herstellen, leidt dit tot grotere mankementen en een torenhoog kostenplaatje. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van ongedierte, waterschade en slechte isolatie. Dit kunt u voorkomen op uw dak snel te laten herstellen.

Braat Dakbedekking is 24/7 bereikbaar voor al uw mankementen aan uw dak. Van stormschade tot gootreiniging. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dak.

Voor elk dak een oplossing

Braat Dakbedekking is van alle markten thuis. Omdat wij graag een totaaloplossing bieden werken wij met verschillende materialen. Zo zorgen wij ervoor dat elk dak gerepareerd kan worden. U kunt denken aan de volgende materialen:

  • Koper
  • Zink
  • Leien
  • Pannen
  • Bitum
  • Kunststof

Van stormschade tot gootreiniger, u kunt bij ons terecht. Onze ervaren dakdekkers zullen u van A tot Z vertellen wat er nodig is en herstellen uw dak weer naar behoren.

Neem vrijblijvend contact op met de dakrepartie specialist van Nijmegen

Het is van groot belang dat uw dak gerepareerd wordt als deze schade heeft. Twijfel daarom niet en neem vrijblijvend contact op met Braat Dakbedekking. Wij zijn dé specialist in regio Nijmegen voor al uw dakreparaties. U kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken via 040 – 281 25 58.

Bel mij terug