Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Lichtkoepel laten plaatsen in Tilburg

Wilt u een lichtkoepel plaatsen en bent u woonachtig in Tilburg? Eindelijk die donkere zolder gaan verlichten met natuurlijk licht? Wilt u hiervoor graag een specialist in de buurt inschakelen? Dan is Braat Dakbedekking de specialist bij u in de buurt. Voor alle werkzaamheden aan daken is Braat een aangewezen expert! Op korte rijafstand van Tilburg is Braat snel op de locatie en kunt u besparen op bijvoorbeeld de voorrijkosten.

Voordelen van het plaatsen van een lichtkoepel

Vaak is lichtinval een motief voor het kopen van een woning. Het licht bepaalt immers de sfeer in de woning en voor veel kopers een van de belangrijkste redenen voor het kopen van de woning. Daarom kiezen veel huidige huiseigenaren voor het plaatsen van een lichtkoepel of dakraam. Een lichtkoepel voor de zolder of voor een bijkeuken. De woning verandert met deze enkele aanpassing in een mooie ruimte met een zee aan licht. Voordelen zijn:

  • Weinig warmteverlies;
  • Minder stookkosten;
  • Kleuren komen beter tot hun recht.

Creëer ruimte door het plaatsen van een lichtkoepel

Door extra lichtinval in de woning creëert u ruimte. Alle hoeken zijn zichtbaar en u hoeft overdag geen lamp te gebruiken wanneer u iets zoekt. Het daglicht stroomt binnen en u kunt heerlijk even naar buiten kijken. Welke daksoort u ook heeft, Braat Dakbedekking heeft voor u de oplossing. Onze experts plaatsen veilig het dakraam of lichtkoepel op de plaats waar u het daglicht wilt laten schijnen. Hierdoor bent u verzekerd dat er geen problemen ontstaan zoals bijvoorbeeld een lekkage of dat het dak beschadigt tijdens het plaatsen.

Kiest u voor een lichtkoepel of een lichtstraat?

Wanneer het dak het toelaat, kunt u ook kiezen voor een lichtstraat. Hiermee plaatst u verschillende dakramen naast elkaar waardoor de woning een zee van daglicht ontvangt. Vaak worden lichtstraten geplaatst bij zwembaden en bijvoorbeeld aanbouwen van een woning. Extra licht in een woning heeft altijd een toegevoegde waarde. Ook voor de menselijke gezondheid is daglicht een heel belangrijk onderdeel.

Een lichtkoepel of een solatube?

Er zijn verschillende manieren om met het licht te spelen. Een solatube wordt vaak gebruikt om het zonlicht te gebruiken als lichtinval. Dankzij het gebruik van spiegels en de plaatsing van een solatube kan de zon de gehele dag de woning verlichten. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren. Vraag gerust naar alle mogelijkheden zodat uw woning verzekerd is van een mooi lichtinval. Hierdoor valt het zonlicht binnen op een plaats waar weinig licht binnenvalt.

Een afspraak maken voor een lichtkoepel plaatsen in Tilburg

Voor de inwoners van Tilburg en omgeving is Braat de specialist voor het plaatsen van een lichtkoepel of een dakraam. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer: 040-2812558. Of wilt u eerst informatie inwinnen? Hiervoor kunt u snel uw vraag stellen via onze LiveChat op de website. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier. Hier kunt u gegevens invoeren en uw vraag stellen. Wilt u ons graag mailen? Stuur dan uw email naar: info@braatbv.nl. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en oplossing!

Bel mij terug