Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Onderhoud dak Eindhoven en omgeving

Is het dak van uw woning toe aan het nodige onderhoud? Vermoedt u lekkages? Hebben de vogels het dak vernield? Of heeft een storm het dak beschadigd? Zoveel redenen die ervoor zorgen dat het dak van uw woning toe is aan onderhoud. Bij Braat Dakbedekking kunt u terecht voor al uw dakwerkzaamheden. Met meer dan veertig jaar ervaring is er voor elk dak probleem een oplossing beschikbaar. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en eigen gereedschap kunnen onze vakmannen alle problemen oplossen. Het dak van de woning beschermt immers het gehele pand. Voor de inwoners van Eindhoven en omgeving is Braat Dakbedekking snel ter plaatse en hiermee voorkomt u hoge voorrijkosten.

Onze werkzaamheden

De werkzaamheden van onze vakmannen aan dakproblemen zoals aan dakbedekking, daklekkage en dakonderhoud voeren de boventoon. Onze werkzaamheden zetten we even op een rijtje:

Wanneer er een lekkage is aan het dak, dan ziet men dit vaak eerst aan een natte buitenmuur. De lekkage is misschien nog niet het huis binnengedrongen, maar het water zal uiteindelijk zijn weg naar binnen vinden.

Onze vakmannen inschakelen, ook bij een calamiteit

Wilt u onze vakmannen inschakelen? Wilt u graag een inspectie laten uitvoeren zodat u verzekerd bent van een veilig dak? Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Het inspecteren van het dak en tegelijkertijd het onderhoud laten uitvoeren voorkomt hoge kosten, omdat een lekkage en vervolgschade voorkomen wordt. Omdat Braat Dakbedekking is gevestigd in Waalre zijn onze dakdekkers snel op uw
locatie in Eindhoven of omgeving. Bel ons calamiteitennummer: 040-2812558.

Onderhoud van het dak voor particulier en bedrijven

Onze werkzaamheden beperken zich niet tot particuliere huisbezitters. Ook werken wij nauw samen met aannemers, installateurs en verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden van A tot Z. Een totaalaanbod voor ALLE dak typen, behalve rieten daken. Ga nooit zelf het dak op! Uw veiligheid staat hierin voorop. Uw verzekering zal dit niet vergoeden!

Een afspraak maken of informatie inwinnen

Wilt u graag een afspraak maken? Of heeft u behoefte aan informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via onze LiveChat. Wilt u liever even een medewerker spreken? Bel ons dan via telefoonnummer: 040-2812558. U kunt ons ook mailen via: info@braatbv.nl. Wij helpen u graag!

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug