Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content
Dakdekkersbedrijf met dakdekker aan het werk

Renoveren dak Eindhoven en omgeving

Is het dak van uw woning toe aan renovatie? Weet u niet zeker hoe de staat is van het dak van uw woning? Heeft een storm het dak beschadigd? Wilt u hiervoor graag een inspectie laten uitvoeren? Laat dit dan doen door de experts van Braat Dakbedekking te Waalre. Op korte rijafstand van Eindhoven zijn wij snel ter plaatse voor een inspectie aan het dak van uw woning. Hierdoor weet u snel wat het probleem is en of het dak toe is aan onderhoud of een renovatie. Vaak zijn oude daken door de jaren heen beschadigd door storm of vogels. Braat Dakbedekking is specialist in allerlei soorten daken en biedt een totaalaanbod voor het dak.

Onze werkzaamheden

Als specialist bieden wij u een totaalaanbod voor alle dakwerkzaamheden. We zetten ze even voor u op een rijtje:

Lees hier meer informatie over dakbedekking, daklekkage of dakonderhoud. Wij kunnen u snel informeren over de staat van het dak en welke werkzaamheden nodig zijn om het dak weer optimaal te maken.

Ook voor calamiteiten

Een zware storm of regenbui houdt geen rekening met kantooruren. Daarom werkt Braat Dakbedekking met een calamiteitennummer. U kunt dit nummer bellen wanneer u niet kunt wachten tot de volgende dag. Wanneer het water de woning binnendringt moet er immers snel worden ingegrepen om erger te voorkomen. Ons calamiteitennummer is: 040-2812558.

Dakrenovatie voor huiseigenaren en bedrijven in Eindhoven

Na een grondige inspectie van het dak door onze dakdekker weet u snel of het dak een onderhoud nodig heeft of een dakrenovatie. De staat van het dak kan na jaren toe zijn aan een renovatie of onderhoud. Dankzij de nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en eigen gereedschap zijn onze medewerkers altijd in staat om het probleem te traceren en te repareren. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, installateurs en verzekeringsmaatschappijen.

Wanneer nodig gebruiken wij persoonlijke beschermingsmiddelen. Ga nooit zelf het dak op voor een inspectie of onderhoud, want dat kan gevaarlijk zijn!

Een afspraak maken

Wilt u graag het dak laten renoveren? Voor Eindhoven en omgeving is Braat Dakbedekking de aangewezen partner voor deze klus. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Dan kunt u ons bellen via telefoonnummer: 040-2812558. Wilt u liever even mailen? Ons mailadres is: info@braatbv.nl. Ook kunt u gebruik maken van het ‘bel mij terug’ verzoek, of stel uw vraag in de LiveChat. Wij nemen direct contact met u op. Wij voorzien u graag van advies en verzorgen de planning, de uitvoering en de nazorg. Wij horen graag van u.

Dakbedekking Eindhoven - Dakdekker aan het werk.
dakrenovatie.

Bel mij terug