Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Dak herstellen in Eindhoven en omgeving

Heeft het dak van uw woning onderhoud nodig? Hebben de vogels dakpannen verschoven? Of vermoedt u een lekkage? Ziet u natte vlekken op de buitenmuur? Dan is er waarschijnlijk sprake van een probleem met het dak van uw woning. Is het de dakgoot die lekt? Of zijn er verborgen oorzaken zoals optrekkend vocht. Vochtschade kan vaak worden onderkend doordat de ruimte schimmels vertoont of muf gaat ruiken. Wat het probleem van het dak ook is, bij Braat Dakbedekking kunt u terecht voor het oplossen van het dakprobleem. Onze werkzaamheden zijn onder andere:

Dak herstellen door dakonderhoud

Een dak herstellen door onderhoud is natuurlijk de juiste keuze. Wachten tot het dak toe is aan vervanging is geen optie. Dakonderhoud is belangrijk voor de veiligheid van de woning. Naast het fundament is het dak belangrijk voor de gezonde staat van uw woning. Voorkomen is beter dan genezen. U wilt niet dat het schilder- en stucwerk wordt beschadigd of erger, uw interieur.

Wilt u onze vakmannen inschakelen voor dakonderhoud?

Met meer dan veertig jaar ervaring is Braat dakbedekking een bekende in de omgeving van Eindhoven. Gevestigd in Waalre is Braat een begrip in het herstellen van daken. Wij bieden u een totaaloplossing voor het dak van uw woning of bedrijf. Dankzij de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur kunnen onze vakmannen snel een inspectie uitvoeren en beginnen met de herstelwerkzaamheden. Of wilt u graag tegelijkertijd een dakraam of koepel plaatsen voor extra lichtinval? Onze vakmensen zullen u informeren en adviseren.

Braat dakbedekking ook voor calamiteiten

Ziet u tijdens een zware storm ineens water langs de muur naar beneden sijpelen? U vermoedt dat de dakgoot of het dak een lekkage heeft? Dan wilt u natuurlijk snel een bekwame dakdekker inschakelen. Bij Braat kunt u ons snel bellen bij deze calamiteit. Daarom kunt u ons hiervoor bellen met telefoonnummer: 040-2812556. Wij komen dan snel ter plaatse om de lekkage te stoppen en te repareren. Ga nooit zelf het dak op. Uw verzekering zal dit niet vergoeden. Laat deze klus over aan degene die hiervoor zijn opgeleid. Onze werknemers dragen waar nodig persoonlijke beschermingsmiddelen die een verzekering vereist.

Het dak laten herstellen

U hoeft natuurlijk niet te wachten totdat het dak van uw woning problemen gaat veroorzaken. Het herstellen van een dak is een grotere klus dan het inspecteren van een dak. Laat dit daarom tijdig doen zodat u kunt voorkomen dat het dak onnodige kosten gaat veroorzaken. Een inspectie kan dit voorkomen. Elk dak in elke vorm heeft zijn eigen zwaktes. Zo brengt ook elk seizoen verschillende omstandigheden met zich mee.

Afspraak maken

Wilt u het dak van de woning laten inspecteren of herstellen? Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier. Ook kunt u tijdens kantooruren chatten via onze LiveChat. Onze medewerker kan dan snel u voorzien van de nodige informatie. U kunt ons ook mailen via: info@braatbv.nl of bellen met telefoonnummer: 040-2812556. Wij helpen u graag! Tot ziens.

Bel mij terug